Предстои операция на обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив. Миналата седмица

...
Предстои операция на обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив. Миналата седмица
Коментари Харесай

Предстои операция на обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив

Предстои интервенция на обезобразеното 5-годишно дете от Пловдив. Миналата седмица стана ясно, че момчинцето е било обезобразено след побой от страна на мъжа, който живеел с майката. На места косата на детето е горена и липсва. От прокуратурата в града оповестиха, че мъжът неведнъж е малтретирал физически и вербално детето. Биологичният татко на момченцето е бил в чужбина по време на насилието. В петък вечерта Районният съд в Пловдив освободи майката с мярка „ подписка “, само че остави за непрекъснато в ареста приятелят ѝ.

" От косата на детето липсват 15 квадратни сантиметра освен коса, само че и кожа. Детето е като скалпирано, колкото и да ми е тежко да кажа тази дума. Нараняването е доста дълбоко”. Това съобщи в ефира на НОва юристът на детето Васил Попов.

Според него раната е вследствие на изгаряне с гореща вода.

„ Детето беше разпитано в мое наличие. То има заболяване от аутистичният набор и връзката с него е сложна. То не дава ясни пояснения, само че дава насоки. Дори и крепко дете на тази възраст, при този стрес – мъчно ще даде конкретика”, акцентира Попов.

Днес ще бъде направена интервенция на момченцето, при която ще му бъде направена пластика на главата поради изчезналата кожа.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР