Предстои ни отново да организираме предсрочни парламентарни избори и няма

...
Предстои ни отново да организираме предсрочни парламентарни избори и няма
Коментари Харесай

Донев на първото заседание на МС: Когато някой се справя отлично, му поставят отново задача

Предстои ни още веднъж да организираме предварителни парламентарни избори и няма да губим никакво време. Когато някой се е справил чудесно с поставената му задача, какво се случва - разпорежда му се още веднъж. Това съобщи при започване на първото съвещание на новия остарял длъжностен кабинет министър председателят Гълъб Донев.

Министър-председателят поздрави новия министър на културата Найден Тодоров с добре пристигнал.

" Преди да стартираме работа с първите ни решения за втория мандат на служебния кабинет, да поздравим с добре пристигнал министър Найден Тодоров. Маестро, към този момент сте министър. Сигурен съм, че диригентът ще оказва помощ на министъра да ръководи сферата на културата в благозвучие ", акцентира Донев.

 Снимка: БТА

Служебният премиер заяви още, че още веднъж предлага служебният вътрешен министър Иван Демерджиев да бъде претрупан с отговорността да координира организационната подготовка за изборите за Народно заседание на 2 април, а служебният министър на електронното ръководство Георги Тодоров да координира предоставената на Министерски съвет активност по техническото обезпечаване на плануваното в Изборния кодекс видеонаблюдение и видеозаснемане. 

" Освен това ни следва да разгледаме през днешния ден и одобрим план-сметката за разноските по организацията на изборите ", означи още Гълъб Донев.

" Кратък дневен ред, само че наложително начало в главната ни задача - подготовката на изключителните парламентарни предварителни избори ", добави служебният министър-председател.

 Снимка: БТА

Малко по-рано президентът Румен Радев постави дилемите и целите пред новото остаряло служебно държавно управление. 

В Гербовата зала на " Дондуков " 2 той похвали министрите за свършената работа, очерта продължението на целите и ги предизвести да се поддават на предизборните провокации, каквито да чакат всекидневно.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР