Предстои изтичането на срока на валидност на годишните винетки, закупени

...
Предстои изтичането на срока на валидност на годишните винетки, закупени
Коментари Харесай

Не забравяйте: Скоро изтичат годишните винетки

Предстои приключването на периода на годност на годишните винетки, закупени през декември 2020 година и януари 2021 година Това оповестиха от националния снабдител на услуги за електронно таксуване " Интелигентни трафик системи ".

До 30 дни по-рано винетките може да бъдат възобновени онлайн, преди идните пътувания по празниците.

На уеб платформите Vinetki.bg и Tollpass.bg, както и в мобилното приложение TollPass всеки може да ревизира датата, до която е годна винетката за лекия му автомобил. В тази категория са всички пътни транспортни средства до 3.5 тона в това число, напомнят от сдружението.

За всички притежатели и водачи на леки коли Vinetki.bg, Tollpass.bg и Tollpass App дават опция до един месец преди приключване на периода на годност да се заплати новата винетка за идната година, като това може да стане от компютър или телефон, без да се постанова посещаване на пункт за продажби. Въвежда се единствено регистрационен номер, страна на регистрация и начална дата на активиране на новата винетка. Цената й остава непроменена и най-изгодна за постоянни пътувания - 97 лв. за една година от определената начална дата. Не се покачват цените и на винетките с по-кратък период на годност - уикенд винетката остава 10 лева, седмичната - 15 лева, месечната - 30 лева, тримесечната - 54 лева

От националния снабдител на услуги за електронно таксуване напомнят още, че без значение от кое място и по какъв начин е закупена винетката, можете да въведете регистрационен номер на автомобил в TollPass App и мобилното приложение ще изпрати уведомление на мобилния телефон преди датата на приключването й. Всеки регистриран профил получава увещание за изтичащ период на годност, с цел да не се постанова периодическа инспекция. В него за улеснение на клиентите се съхраняват историята на всички покупки и пътните транспортни средства с техните регистрационни данни за елементарно и бързо възобновяване, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР