Предстои една важна вечер за българския футбол. Четири отбора от

...
Предстои една важна вечер за българския футбол. Четири отбора от
Коментари Харесай

"Левски" ще се бори не само с АЕК, но и с жегата

Предстои една значима вечер за българския футбол. Четири тима от Първа лига ще играят в Лига Европа. " Лудогорец ", ЦСКА, " Левски " и " Локомотив " Пловдив излизат за първите си срещи от втория квалификационен кръг.
ЦСКА ще търси излаз от рецесията против " Осиек " Гледайте ЦСКА - "Осиек " от 20 ч. по bTV Action, на Voyo.bg, както и без регистрация на уеб страницата ни btvnovinite.bg.
Първи на терена ще излезе тимът на " Левски ", който гостува в Кипър на АЕК Ларнака. Срещата стартира в 18:30 ч. българско време. " Сините " ще се опитат да реализират добър резултат против коравия противник.
Хубчев: Моите футболисти постоянно са любимци (ВИДЕО) Треньорът на "Левски " приказва преди първия мач против АЕК Ларнакта
" С който и да играем любимец са нашите футболисти. Уважаваме всички противници, само че любимци са тези момчета, които са тук. Познаваме задоволително добре целия тим на АЕК ", сподели Хубчев преди мача.

Снимка: Lap.bg

" Левски " сподели положително лице в първия кръг против " Ружомберок ", когато записа две победи с по 2:0. Сега обаче " сините " ще би трябвало да се оправят и с още фактор - жегата. Очаква се температурата при започване на мача да бъде 32 градуса, а да се усеща като 37. Това сигурно ще наклони везните в интерес на домакините.



В навечерието на дуела " сините " се укрепиха с двама офанзивни играчи - Насиру Мохамед, който получи картотека и ще бъде разполагаем на Хубчев тази вечер, и Найджъл Робърта, който обаче остана в София.

Миналият сезон АЕК игра в групите на Лига Европа дружно с " Лудогорец ", само че двата отбора по този начин и не съумяха да се победят.

Футболистите на " Левски " ще бъде подкрепени от солидна агитка. Николай Михайлов, който бе състезател на " Омония ", показа при заминаването, че няма за какво да се тормозят от атмосферата на стадиона, защото почитателите на домакините са като " детска играчка " в съпоставяне със ентусиастите на " Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР