Предстои дълга и методична работа.Изминаха три дни, откакто Русия изпраща

...
Предстои дълга и методична работа.Изминаха три дни, откакто Русия изпраща
Коментари Харесай

Три дни удари заради взрива на Кримския мост. Първи изводи

Предстои дълга и методична работа.

Изминаха три дни, откогато Русия изпраща отговора си за детонацията на Кримския мост. Вече е допустимо да се обобщят някои резултати и да се създадат някои изводи.

Ударите са нанесени по всички райони на Украйна като се изключи Черновецка област. Вълновите удари имаха на първо място честен и психически триумф, изключително на 10 октомври, когато украинците, отпуснати в тила, ненадейно усетиха дъха на войната върху себе ситях.

Целта на нападенията са сериозни инфраструктурни обекти, на първо място оборудванията на украинската електроенергийна система - топлоелектрически централи и подстанции. Някъде ударите бяха точни, някъде не толкоз. Въпреки това те доведоха до прекъсване на електрозахранването, а с него и на водоснабдяването, връзките и придвижването в доста градове. Селата и по-малките градове към момента не е преодолели „ затъмненията “, останалите не престават да усещат дефицита на електричество.

„ Пестим електрическа енергия! У дома, на работа. Навсякъде, където можете да спестите ток. Сега това е доста значимо “, написа ръководителят на Днепропетровската регионална държавна администрация Валентин Резниченко на 12 октомври в своя телеграм канал.

Украйна спря износа на електрическа енергия за Европа, страната разгласи началото на ветрилни периодически спирания на тока, а кабинетът на министрите сподели, че с цел да се избегнат, потреблението на електрическа енергия би трябвало да бъде понижено с 25%.

Киевските управляващи реагираха на ударите както нормално. В допълнение към възходящите поръчки за доставки на противовъздушна защита, Киев организира серия от нелепи, само че сполучливи осведомителни интервенции по отношение на „ почтените жертви на обстрела “ в инсценирани видеоклипове и фотоси.

След неуместните приказки за " приключване на ракетите " популацията стартира да бъде предупреждавано за опцията нападенията да продължат още дълго време. На 12 октомври укромедиите написаха, че ударите са станали видимо по-слаби.

Заключение първо. Ударите към момента не са нанесли в действителност сериозни и непоправими вреди на украинската инфраструктура . Пораженията недвусмислено са съществени, възобновяване им лишава доста време и е скъпо, само че би трябвало да се признае, че украинската страна реагира много бързо на повредите, локализирайки ги.

Факт е, че те се подготвяха за обстрелите, личният състав на бригадите на Министерството на изключителните обстановки и спешните служби на обленерго системите беше уголемен, незабавно бяха увеличени заплатите на всички и бяха обещани бонуси. В допълнение, опцията за сполучлив ремонт и възобновяване на електроснабдяването се обезпечава от системата от електропроводи, без повредата или разрушаването на които (както украинците и Меджлисът демонстрираха на кримчаните), преносът на електрическа енергия остава ефикасен.

Между другото, през днешния ден Украйна много интензивно и съществено се приготвя за проблемите на отоплителния сезон и нейното локално (за украинците) използване може да стане още една изненада за съветската зимна тактика.

Второ умозаключение . В продължение на три дни на практика нямаше удари по логистичната система, като се изключи железопътните възли в Шепетовка, Хмелницки и Павлоград. По железопътен превоз продължава снабдяването на групи от Въоръжените сили на Украйна. В околните дни ще стартира доставката на първата партия от 10 000 весеушника, приключили образованието и стажовете си във Англия .

Заключение трето . Украинската система за противовъздушна защита не е изключително ефикасна, само че съветските ракети и иранските БПЛА въпреки всичко се заблуждават. Нещо повече, на 12 октомври започнаха да се изпращат тактически авиационни групи за отбрана на Виница, което обаче докара до загубата на един МиГ-29 от украинските Военновъздушни сили.

Ударите доведоха до хорово осъществяване на молби за помощ в тези съответни типове оръжия. В резултат на това генералният секретар на НАТО Столтенберг към този момент съобщи, че акцентът във военните доставки към този момент ще бъде подложен върху системите за противовъздушна защита, а германците предадоха първия комплекс Iris-T на Киев.

В началото на СВO въоръжените сили на Руската федерация бяха всестранно ангажирани с унищожаването на украинската противовъздушна защита, само че по незнайни аргументи изцяло прекратиха тази работа ; Досега не са правени опити за систематичното й премахване. Днес тук има съществени пропуски и от техническа, и от тактическа страна.

Няма опит и опция за продупчване на украинската противовъздушна защита, а поради идните доставки на модерни системи за противовъздушна защита, с течение на времето въздействието върху украинската сериозна инфраструктура благодарение на удари с крилати ракети или безпилотни самолети-камикадзе ще среща все по-голямо опълчване.

Заключение четвърто. Досега задачите на психическото влияние върху популацията не са реализирани . Досегашните неуспехи на осведомителното обезпечаване на ответната интервенция накараха украинските управляващи интензивно да отхвърлят, че провокацията им с Кримския мост е довела до съветски удари, и в това време приканват нацията към консолидация. Лвовският публицист Наталия Кухта сподели след обстрела: „ Има доста повече яд, украинците с този яд стартират да събират луди суми пари, единствено с цел да си отмъстят. Готови сме да отмъстим - и душевен, и морално, и материално.

Явно три дни възпитателна активност не са задоволителни. Предстои още дълга и методична работа.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР