Предстои да наложим санкция от 2 до 7 хиляди лева

...
Предстои да наложим санкция от 2 до 7 хиляди лева
Коментари Харесай

МВР налага санкция от 2 до 7 хиляди лева на СО заради Патриарха, пуска и сигнал до Прокуратурата


Предстои да наложим глоба от 2 до 7 хиляди лв. на Столична община, както и вероятно сигнал до Прокуратурата за несъблюдение на правосъдно решение, което действително е закононарушение по Наказателния кодекс.

Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов по отношение на множеството запитвания както от страна на поданици на София, по този начин и от неправителствени организации по отношение на това какво следва оттук насетне във връзка с новите правила за придвижване в центъра на София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Още предишния понеделник Министерство на вътрешните работи (МВР) изготви предписание до заместник-кмета на Столична община (СО) Илиян Павлов да бъде изпълнено влязлото в действие решение на Върховния административен съд (ВАС), с което се желае абсолютно да спре въвеждането на новата организация на придвижване в центъра на София ", сподели Стоянов.

Вътрешният министър акцентира, че желаят да бъдат обезопасени и всички сложени детайли, както и новообособени трасета. " Срокът, който сме дали, е през днешния ден. Както всички вие виждате, тук нищо не се случва. Това, което следва от наша страна, е глоба в размер от 2 до 7 хиляди лв. по Закона за придвижване по пътищата ", заяви той.

Очаквайте детайлности. I БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР