Предстои 53-тото издание на традиционния национален лекоатлетически крос Колю Фичето

...
Предстои 53-тото издание на традиционния национален лекоатлетически крос Колю Фичето
Коментари Харесай

Дряново посреща лекоатлети от цялата страна

Предстои 53-тото издание на обичайния народен лекоатлетически крос " Колю Фичето " в Дряново и второто издание на " Рън Дряново ".
 Снимка 590108
Дряново, още веднъж ще бъде хазаин на огромно спортно събитие от народен сан. Непосредствено преди обичайните есенни празници на града, в неделния 16-ти октомври, Спортен комплекс " Локомотив " - Дряново, ще събере участници от цялата страна, уредници и фенове на петдесет и третото издание на Международен лекоатлетически пробег " Колю Фичето " и второто издание на " Дряново Рън " - част от националната верига " България Рън ". Уникален маршрут за състезателите ще предложи и второто издание на " Дряново рън ". В тази обиколка и маршрут от 13 км. ще вземат участие най -добрите български лекоатлети, а в късата обиколка от 1000 метра на " Рън Дряново " могат да се включат всички искащи.
 Снимка 590110
Те ще премерят сили по пътя от град Дряново до историческия Дряновски манастир, прочут и с красивата естествена околност, в която се намира. ВАЖНО: Заявки за присъединяване могат да се подават до 08.10.2022 година, според Наредбата за осъществяване на пробега. За повече информация и записвания господин Иван Михайлов, телефон: 0882962020 или на имейл адрес: [email protected] Стартът на спортния конгрес ще бъде даден в 08:45 ч. на 16.10./неделя/ 2022 година на стадион " Локомотив " в Дряново.
 Снимка 590109
" Създали сме нужните условия и организация с Кметът на Община Дряново господин Трифон Панчев и Председателят на Общинския съвет - Тодор Георгиев за осъществяване на спортния конгрес. Продължаваме с традицията и провеждането на Крос " Колю Фичето " в Дряново. Това е вторият най-дългогодишен, шосеен, лекоатлетически пробег в България. Очакваме Ви в Дряново! " - съобщи именития дряновски треньор по лека атлетика Иван Михайлов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР