Представят се за студенти, които имат нужда от превоз, а

...
Представят се за студенти, които имат нужда от превоз, а
Коментари Харесай

Внимание! Споделеното пътуване може да ви вкара в затвора. Ето защо!

Представят се за студенти, които имат потребност от транспорт, а пред служителите на реда изясняват, че надали не вие сте трафиканти.

Много внимавайте кого качвате в колата си от групите за споделено пътешестване във фейсбук! Чужденец, евентуално мигрант, вкара млад водач в ареста поради подла скица. Случаят е от през вчерашния ден и се разиграл в Пловдив, оповестява Флагман.бг.

В обществената мрежа водачът се уговорил с момче от непознат генезис да пътуват дружно до София. Пътникът обяснил, че студент в Медицинския университет в Пловдив, пътувал за летището в столицата, с цел да прибере другар, с който по-късно щели да заловен рейс наопаки. Качил се в колата, като от него се носела тежка смрад на марихуана. Той обяснил пред лидера и приятелката му, че не носи нищо в себе си. Да, но не! Малко преди тунел Траянови врата автомобилът е бил спрян за рутинна инспекция от служители на реда. Ченгетата се усъмнили, поискали му документи за идентичност, той обаче нямал в себе си. Малко по-късно пристигнала втора патрулна кола и са прибрали тримата в Районното ръководство в Ихтиман, където е бил осъществен персонален обиск на чужденеца. В него са открили 2 г марихуана. Най-фрапиращото обаче е, че при показанията си пасажерът е споделил, че водачът прави таксиметрови услуги. Водачът на колата към момента е в ареста, освободена е единствено приятелката му Мариета.

Вижте целия роман и апел на младата жена, публикуваме го без редакторска интервенция: 

ВНИМАВАЙТЕ! 

Вчера пътувахме с моя другар към София. От групата взехме едно момче чужденец искаше да пътува с нас с цел да посрещне другар на летището и сподели че ще се приберат с рейса. Миришеше на трева само че ни сподели че не носи нищо и единствено е пушил преди пътуването което е постоянно в днешно време. Беше чужденец, сподели че учи в медицинския университет в Пловдив и по генезис от Индия или Пакистан, не съм сигурна тъкмо. Преди тунела ни стопираха. Полицаите се осъмниха че е от бежанците. Поискаха му документи и той нямаше!!!!!!! Огромен проблем, пристигна още една патрулка и ни прибраха е районото в Ихтиман. В него са намерили и 2 грама трева! Ужас! Мен ме пуснаха, само че моя другар още е там и чака понеделник с цел да го изслуша съдията. Казват че водача го отнася. Момчето дори споделило и че сме такси и ни намерил във фейсбук. Нямам думи просто.

Искрено се надявам и не поисквам на никой да се случва нещо сходно. Казвали са ми също че тези хора от тези страни също не съблюдават добра хигиена и миризмата му го удостовери.

Как може такава безнаказаност, без документи на път? Как може да не се къпят хората?

Как може да пътуваш с различен и да носиш трева в себе си поставяйки го в заплаха!

Внимавайте с тези чужденци тъй като неприятна смешка може да ви изиграе, особено тези от тези страни. В Пловдив е цялостно с такива в Медицинския университет.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР