Представянето на Виж сега, моето момиче…“ събра едни от най-свежите

...
Представянето на Виж сега, моето момиче…“ събра едни от най-свежите
Коментари Харесай

Мария Бакалова в България, аплодира премиерата на сборник с женски разкази

Представянето на „ Виж в този момент, моето момиче… “ събра едни от най-свежите и екстравагантни дами у нас

Едни от най-цветните и запаметяващи се известни дами у нас се събраха във връзка премиерата на сборника с разкази „ Виж в този момент, моето момиче “ на „ Пощенска кутия за приказки “. Тя се състоя в неделя вечер в Sofia Live Club. На чаша вино Face 2 Face 9 известни български дами прочетоха своите мотивиращи истории за сложните моменти в живота. Издаването на книгата е и със специфична идея – да се поддържат плановете на надарени студентки в областта на културата и образованието. „ Ролята на качественото българско вино е да бъде тъкмо там – до съумелите и мотивиращи български дами, само че и да поддържа младите в тяхното развиване и се радваме, че точно посредством тази книга имаме опция да оказваме помощ “, споделиха от избата-производител.
В сборника с разкази вземат участие цялостен куп именити дами: Ваня Щерева, Мила Роберт, Мила Михова, Дарина Такова, Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Оля Малинова, Ирра, Прея и други. Девет от дамите, включени в книгата, персонално прочетоха своите разкази. Нашумялата авторка Пам Велидис от „ Ергенът “ показа откровената си история  за какво избира постоянно „ Първото шкафче “, Ваня Щерева просълзи публиката със своя роман за пътя й към актьорската фантазия и черния й панталон, а певицата Прея показа по какъв начин е получила „ Шестица по физическо “. Оперната певица Мила Михова прочете най-откровените и злостни мнения по собствен адрес, отправени точно от дами към нея, а майка й Дарина Такова прочете своите откровения като „ Примадона “. Сред публиката бе видяна и единствената българска актриса с номинация за Оскар Мария Бакалова.
" Виж в този момент, моето момиче " е за същинските истории на вдъхновяващи дами, които са били задоволително смели да преследват задачите си макар всички, които не са вярвали в тях. Тя е написана с обич към всички татковци, братя, дядовци, съпрузи, синове и другари, които ни оказват помощ да се харесаме и заобичаме. “, показа Гери Турийска от „ Пощенска кутия за приказки “ по време на премиерата.
Всички създатели, които показаха своите разкази, получиха извънреден подарък от виновността Face 2 Face като признателност, че не са се „ огънали “, когато някой им е споделил: „ Виж в този момент, моето момиче… “.

Виж галерията ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР