Представянето на новия AMG C63 Седан е сигнал за края

...
Представянето на новия AMG C63 Седан е сигнал за края
Коментари Харесай

Manhart CR 700 Last Edition е мега седан AMG C63 с V8 двигател, 700 к. с. и пружини H&R

Представянето на новия AMG C63 Седан е сигнал за края на една ера. Това може да е необикновен автомобил, само че доста запалянковци скърбят за загубата на V8. За да отпразнува невероятната композиция от C-класа и V8, Manhart Performance показа CR700 Last Edition - колело в чест на W205 C63.

CR700 стартира живота си като C63 S, който към този момент е бърз автомобил, с помощта на 503 конски сили и 516 Нм въртящ миг. Това обаче не е задоволително за немския тунер, а Manhart усилва мощността до 702 к. с. и 678 Нм - доста повече от общоприетата и с 31 к. с. повече от новия W206 C63.

 



 

Тази великодушна мощ идва с помощта на комплекта Manhart Turbo Performance, който усъвършенства междинния охладител и турбокомпресорите. Навсякъде другаде серийният всмукател е сменен с карбонов детайл с марката Manhart, а ECU-то е пренастроено. Manhart твърди, че CR 700 се нуждае от единствено 5,5 секунди, с цел да форсира от 62 до 124 км/ч, което е удивително.

Немският тунер обаче не е спрял дотук. Предавателната кутия също е актуализирана, както и окачването. Регулируемите по височина винтови пружини H&R придават на автомобила по-зловещ тип и усъвършенстват ръководството. Спирачките остават непроменени, само че Manhart е подготвен да инсталира усъвършенствани спирачки при поискване.

 



създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР