Представяме ви месечния хороскоп за декември 2023 г. за всяка

...
Представяме ви месечния хороскоп за декември 2023 г. за всяка
Коментари Харесай

Хороскоп за декември 2023: Марс връща енергията за действие, а Юпитер гарантира професионални успехи

Представяме ви месечния хороскоп за декември 2023 година за всяка зодия. На какво да разчитаме и защо да внимаваме?

Кой ще откри любовта, кой е съдбоносен за професионален триумф, по какъв начин ще се развият професионалните, фамилните и финансовите каузи?

Проверяваме месечния хороскоп за декември 2023 година за всяка зодия. Ето какви промени ви чакат в любовта, работата и здравето съгласно хороскопа за декември 2023 година

Хороскоп за декември 2023 година за всички зодии

Хороскопът за декември 2023 година демонстрира, че въздушните и огнените знаци губят поддръжката на Венера във Везни, само че получават поддръжката на Марс и Слънцето в Стрелец и към тях се причислява Меркурий в края на месеца.

Тези щастливи и изключително динамични сили подсигуряват възобновяване на пристрастеността към живота и волята за деяние.

Тези, които са склонни да гледат на качествата си от отрицателна позиция, ще трансформират мнението си. Подреждането на планетите през декември ги предизвиква да гледат на нещата от вярната страна.

Водните и земните знаци постоянно се поддържат от Юпитер и Уран в Телец и също са свързани със Сатурн в Риби. Тази композиция от сили ги тласка да се развиват и да се възползват от опциите по спретнат и систематичен метод.

За тази цел те са подтиквани от Венера в Скорпион, която ги предизвиква да се вслушват в възприятията и дейностите си с присъща поверителност.

Хороскоп декември 2023 – Овен

Любов: Предколедната, напрегната атмосфера не вещае нищо положително за партньорствата. Преди да експлодирате сред лъскане на подове и правене на коледни сладкиши, бройте до 10. Не отхвърляйте покана за фирмено коледно празненство. Отидете, забавлявайте се и се запознайте с нови хора.

Работа: Краят на годината може да бъде малко под напрежение за Овните. Не си губете времето с непотребни страсти, погрижете се за самодисциплината си.

Здраве: Не е нужно да отговаряте на упованията на другите. Изберете своя лична интерпретация на празниците, която ще донесе доста наслада, вместо отчаяние.

Хороскоп декември 2023 – Телец

Любов: Телецът ще се почувства изтощен и ще стигне до извода, че връзката му избледнява. Не вземайте решения небрежно и дайте още един късмет на колегата си. Магията на празниците може да ви помогне да си върнете изгубената непосредственост. Самотните Телци ги чака новогодишна изненада.

Работа: В началото на декември ще получите забавно предложение за работа. Обмислете всички плюсове и минуси и вземете решение преди края на годината.

Здраве: Празниците не ви освобождават от отговорност за личното ви здраве. Не преяждайте и не пийте доста алкохол.

Хороскоп декември 2023 – Близнаци

Любов: Необвързаните от една страна желаят обич, а от друга се усещат ужасно в личната си компания. Тъмни облаци ще надвиснат над връзките на Близнаците. Партньорът ви е изтощен от операции, провокации и заяждания, тъй че не се изненадвайте, в случай че един ден откриете, че ключалките на вратите са заменени.

Работа: Заеми, заеми до заплата, заемите няма да решат финансовите ви проблеми. Помислете дали не живеете над опциите си и започнете да спестявате.

Здраве: Ако не се пускате и не позволявате да ви оказват помощ, ще седнете на коледната софра изтощени и разочаровани.

Хороскоп декември 2023 – Рак

Любов: Благоприятното разположение на планетите предвещава положително време в сърдечните въпроси. Ще почувствате, че връзката ви доближава по-високо равнище. Досегашните самотни Раци също ще имат доста мотиви за благополучие. Някой от водния тригон ще ви даде откровена любов. Не може да бъде по-добре!

Работа: Коледният бонус доста ще усъвършенства домашния ви бюджет, само че не се лудувайте с извършване на покупки, тъй като в края на годината ще има непланирани разноски.

Здраве: Не забравяйте да се подлагате на периодически прегледи. Уговорете среща с вашия примитивен доктор през днешния ден.

Хороскоп декември 2023 – Лъв

Любов: Лъвовете ще бъдат под нежните грижи на звездите. Необвързаните ще прекарат луда новогодишна нощ в прегръдките на специфичен човек и по този начин ще стартират една нова година, изпълнена с вълнуващи прекарвания. В дълготрайни връзки ще възвърнете предходната си непосредственост и фамилиарност и ще почувствате, че сте подготвени за смяна на статуса.

Работа: Очаква ви сложен месец. Равносметки, систематизирания и слагане на нови цели. Можете да разчитате на екипа.

Здраве: Не прекалявайте с храната. След натоварена отмора може да имате стомашно-чревни проблеми, да не приказваме за непотребни килограми.

Хороскоп декември 2023 – Дева

Любов: Имате проблеми да говорите непосредствено за страстите си и вместо да сложите всичките си карти на масата, страдате безмълвно. Вашият несъзнателен сътрудник подозира, че имате любовна връзка и атмосферата се сгъстява от ден дневно. Време е да се изправите лице в лице със страховете си. Зодия Дева помислете за посещаване на психолог, който ще ви помогне да преодолеете контузията си.

Работа: Ходите на работа и поемате от ден на ден отговорности. Намалете темпото и използвайте просрочената си отпуска.

Здраве: Стягайте раницата и отивайте на планина. Активното време, прекарано на ската и острия планински въздух ще ви възвърнат силата.

Хороскоп декември 2023 – Везни

Любов: декември ще внесе баланс в персоналния живот на Везните. Вашето успокоение и наслада от живота ще се разпространят във вашето домакинство, а времето, прекарано дружно, ще бъде като пчелна пита в сърцето ви. Космосът избира необвързаните, които ще открият, че да живееш самичък има своето обаяние. Сбъднете фантазиите си, върнете се към забравените си пристрастености и се насладете на живота.

Работа: Изпълнен ли си с горделивост? Слез на земята, смъкна короната си и се научи на примирение. Падането от високо може да бъде мъчително.

Здраве: Дисциплината е в основата на благосъстоянието. Здравословното хранене, добавките и физическата интензивност оказват позитивно въздействие върху вашето богатство.

Хороскоп декември 2023 – Скорпион

Любов: Скорпионите би трябвало да се приготвят за трогателен завършек на годината. Неблагоприятното съзвездие от планети демонстрира проблеми в фамилната сфера. Трябва да сте търпеливи и да не се поддавате на провокации. След нова година всичко ще се стабилизира.

Работа: Напълно заслужавате покачване, само че бъдете подготвени за напрегнати часове, нови позвънявания и дълги изключителни часове.

Здраве: Не забравяйте за здравословния баланс сред работа и персонален живот и си позволете малко подобаващ мързел,

Хороскоп декември 2023 – Стрелец

Любов: Успешната новогодишна нощ предвещава добра година, в която ще влезете с танцова стъпка. Стрелецът ще бъде изобретателен и сантиментален. Необвързаните ще намерят своята сродна душа и ще са подготвени за сериозна връзка. Нещата ще се случат бързо и преди да се усетите, Маршът на Менделсън ще свири за вас.

Работа: Отдавна мислите за промяна на попрището си. Не мисли, просто действай. Обновете автобиографията си и потърсете оферти за работа.

Здраве: Ще бъдете в отлична психофизическа форма. Все отново внимавайте за леки контузии и не бързайте във фитнеса.

Хороскоп декември 2023 – Козирог

Любов: Вместо да се фокусирате върху потребностите си, посветете време и внимание на фамилията си. Работете върху своя нарцисизъм и високи упования. Скоро ще срещнете някой, който ще промени живота ви, Козирог, ще ви покаже нов път и ще промени метода, по който възприемате света.

Работа: Оплаквате се от досада? Инвестирайте време и пари в професионално развиване. Никога не е късно за учене.

Здраве: Нездравословните хранителни привички рано или късно ще доведат до посещаване при гастроентеролог. Ограничете въглехидратите.

Хороскоп декември 2023 – Водолей

Любов: Любовта не е приказка или сантиментална комедия, а твърдоглав труд. Колкото по-рано разберете това, толкоз по-добре за връзката ви. Звездите избират необвързаните хора Водолей. Всичко, което би трябвало да извършите, е да спрете да се изолирате и да напуснете къщата. Дайте си късмет на любовта.

Работа: Да извършите финансите си подвластни от облагата от лотарията е чиста химера. Вземете нещата в свои ръце и си намерете друга работа.

Здраве: Зимата благоприятства интензивността. Сложете ските си, купете ски карта или отидете на градската ледена пързалка.

Хороскоп декември 2023 – Риби

Любов: Рибите изцяло ще се изгубят в новата връзка, като още веднъж ще навлязат в отровен модел на обвързаност. Вместо да повтаряте остарели неточности, коства си да потърсите помощ от психолог и да си дадете късмет да създадете връзка, учредена на доверие, почтеност и баланс.

Работа: Седите ли безшумно в ъгъла и се надявате, че някой ще ви оцени? Трябва да се борите за себе си или да приемете неравностойно отношение.

Здраве: Лошото въодушевление, сълзливостта и проблемите със съня не са наложителни, само че могат да значат меланхолия. Консултирайте се с Вашия доктор.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР