Представяме ви част от проектите, изпълнени от кмета Иван Портних

...
Представяме ви част от проектите, изпълнени от кмета Иван Портних
Коментари Харесай

Проектите на Варна: СДС ще подкрепи с №7 Иван Портних и Евгени Дянков в Младост

Представяме ви част от плановете, изпълнени от кмета Иван Портних и неговия екип.
Повечето от тях са осъществени в интервала 2013 - 2023 година, а  работата по други продължава сега.

На идния в неделя втори тур на изборите за локална власт СДС-Варна декларира цялостна поддръжка за претендента за кмет на Община Варна, повдигнат от колегата в ЕНП ГЕРБ (с №7 ) Иван Портних.  Варненските седесари ще поддържат кандидатурата на ГЕРБ с №7 за областен кмет на регион „ Младост “ Евгени Дянков , с цел да продължи реализацията на за обичания ни град.

Новото осветяване в регион „ Младост “, построено от Община Варна през 2022 година,намали разноските за електрическа енергия до 80 на 100 и увеличи качеството на живот на над 20 000 души. Десетилетия наред остарялото осветлението в региона генерираше огромен разход на ток - с хиляда осветителни тела, главно от натриеви лампи, които имат ниско светлоотдаване и огромна консумация на ток.

Рехабилитацията, и построяването на умна система за ръководство и мониторинг на системата за външно изкуствено осветяване обхвана кв. 16, „ Възраждане “ III и „ Възраждане “ IV в регион „ Младост “. Ново осветяване бе построено на улици, пътни и пешеходни подходи към жилищни входове, открити паркинги и междублокови пространства. В резултат - с изключение на понижените разноски за електрическа енергия, е реализирано и съкращаване на CO2. В момента двата микрорайона към този момент имат  много по-добър външен тип от една страна, а въз основата на осветеността на всички паркоместа и улици е основана по-комфортна  среда за жителите.

Облагородени са междублоковите пространства в ж.к. „ Трошево “ в карето, заключено сред ул. „ Фантазия “, улицата северно от бл.78, бул. „ Хр. Смирненски “, ул. „ Хан Кубрат “ и ул. „ Добрин Василев “. Ремонтните действия завършиха в края на 2022 година и включиха изграждане на нови алеи, озеленяване, отделяне на нови паркоместа на зелена фуга, кътове за отдих, за спорт и за игри на деца. В  пространството край бл.77, бл.78, бл.79, бл. 80 и южно от бл.82  има нова зони за отдих - с пергола и пейки. Напълно актуализирани са 5 детски площадки и спортното игрище до бл. 80, а край бл. 81 е построен фитнес навън. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР