Представяме ви 5 лесни стъпки, които ще ви помогнат да

...
Представяме ви 5 лесни стъпки, които ще ви помогнат да
Коментари Харесай

Залива Всички Ни Ежедневно, Но Можем Да Се Спасим! Ето Как Да Спрем Абсорбирането На Отрицателна Енергия От Другите Хора!

Представяме ви 5 лесни стъпки, които ще ви оказват помощ да спрете абсорбирането на негативна сила от другите хора.

Спрете да се пробвате постоянно да се харесате на другите

Когато някой се оплаква от вас или се пробва да скапе настроението ви не го приемайте персонално. Този тип държание е по-скоро отражение на това какви са другите хора и не ви облагодетелства по никакъв метод. Колкото повече се повлиявате от клюките и непознатото мнение, толкоз по-зависими ставате от похвалите на другите. Важно е да осъзнаете, че не можете да накарате всеки да ви харесва, и че скъпите за вас неща не са свързани с мнението на другите. Обичайте себе си преди всичко и не допускайте прекомерно близо хора, които се пробват да ви повлияят.

Пазете се от енергийните вампири

Имали ли сте другари, които безусловно изсмукват живителните ви сили? Приятели, които ви карат да се чувствате прочувствено и физически изцедени? Точно този вид хора са енергийните вампири. Такива хора постоянно намират метод да се свържат с вас, когато имат потребност от помощ, само че в никакъв случай не може да се разчита на тях, когато вие имате потребност от тях. И колкото повече се оплакват, толкоз повече нови неща измислят, за които да се оплакват. В такива обстановки би трябвало да си напомните, че не е ваша отговорност да се справите с проблемите на различен човек, даже когато става въпрос за член от фамилията. Ако те не могат да си оказват помощ сами, няма смисъл и вие да носите тяхното задължение. Това по никакъв метод няма да помогне на тях и сигурно няма да повлияе добре на вас.

Научете се да казвате НЕ

Важно е да поставите избрани граници и да ги отстоявате, когато те са нарушени. Научете се да казвате НЕ, когато това се постанова. Не позволявайте на никой да се разхожда с „ мръсни крайници “ из мозъка ви. Не позволявайте да бъде накърнено вашето самочувствие. Противно на общоприетото разбиране не е жестоко да кажете на някой НЕ, и не е нужно да търсите опрощение за потреблението на тази дума. Ако усещате, че отсрещната страна не ви почита задоволително, застъпете се за себе си, тъй че да ви чуят и схванат. Времето и възприятията ви са скъпи, по тази причина дръжте към себе си позитивни хора и избягвайте негативните. Ако установите, че на някой „ другар “ казвате по-често НЕ, в сравнение с ДА, би трябвало съществено да се замислите, дали е нужно да продължавате да поддържате контакт с този човек.

Отделете нужното време за себе си

Много е значимо да отделяте време за себе си, откъсвайки се от всичко и от всички, с цел да можете да се настроите към вашите лични мисли и стремежи. Независимо дали става въпрос вземането на вана или мързеливо излежаване заран в леглото, отделете нужното време, с цел да се вслушате в личния интуиция. Ако се намирате на някое шумно място и не можете да се концентрирате, разходете се на открито измежду природата. Чистия въздух и растенията, ще ви оказват помощ да се успокоите. Какъвто и персонален проблем да имате, той е прекомерно дребен за мащабите на Вселената и животът постоянно продължава. Насладете се на чистата сила на света към себе си и се свържете още веднъж с вашия същински Аз.

Научете се да поемате отговорност

В последна сметка вие сте единствения човек, който дефинира по какъв начин да се чувствате. Без значение в каква среда се намирате вие постоянно имате избор да останете мощни или да оставите другите да постановат властта си над вас. Когато поемете отговорност за страстите си, ще се освободите изцяло от въздействието на другите. Когато се чувствате уверени и обичате себе си, ще придобиете прочувствена мощ и устойчивост. Не забравяйте постоянно да бъдете позитивно настроени в всекидневието, написа Еволайф.бг. Разбира се от време на време в съзнанието ви ще нахлуват отрицателни мисли. Трябва да ги преживеете и да продължите да живеете без тях. Когато ви застигнат отрицателни мисли не се срамувайте да си поплачете хубаво, тъй като това е най-хубавото лекарство.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР