Представителят Марджъри Тейлър Грийн каза, че закъсалите посетители на фестивала Burning Man „вероятно са с промити мозъци“, че изменението на климата е „коренът на всички зли“

...
Повече от 70 000 присъстващи на Burning Man бяха блокирани
Коментари Харесай

Повече от 70 000 присъстващи на Burning Man бяха блокирани в къмпинга в Невада след проливни наводнения.

Представителят от Републиканската партия Марджъри Тейлър Грийн каза, че вероятно им „промиват мозъците“ относно изменението на климата.

Тя също намекна, че скорошното наводнение на събитието е Божие действие срещу посетители на фестивала.

В неделя републиканката Марджъри Тейлър Грийн каза, че смята, че хилядите посетители на фестивала, заседнали в калния пустинен терен в Burning Man, вероятно са били „промити мозъци“, че сегашното им затруднение е резултат от изменението на климата .

Годишният едноседмичен фестивал Burning Man, който се провежда в пустинята Блек Рок в Невада, беше изправен пред редица предизвикателства тази година. Районът беше засегнат от проливен дъжд и наводнения, което го остави невероятно кално и попречи на почти всяко превозно средство да влезе или излезе. Към понеделник сутринта около 72 000 души все още бяха блокирани на фестивала, въпреки че беше планирано да приключи официално същия ден, според CNN.

Появявайки се в Infowars заедно с Алекс Джоунс в неделя, Грийн каза, че вярва, посетителите на фестивала, които все още са в пустинята Блек Рок, „вероятно са промити мозъци, че изменението на климата е причината за всичко това, че е коренът на цялото зло и ще унищожи Земята.“

Конгресменката от Джорджия също намекна, че наводнението може да е било божи акт срещу посетителите на концерти.

„Бог има начин да се увери, че всеки знае кой е Бог, ще кажа това за това“, каза тя на Джоунс.< /p>

Грийн не е единственият член на Конгреса, който напоследък се обяви открито срещу Burning Man. Сенаторът от Републиканската партия Майк Лий от Юта се обърна към Twitter в понеделник, за да коментира онлайн статия, описваща подробно „хипнозата на оргазма“ и много повече от събитието.

„Божията присъда е реална“, написа той онлайн, преди да се чуди открито ако някой посетител на фестивала е бил повлиян да приеме християнството поради тазгодишния бурен Burning Man.

Въпреки че в момента има заповед за подслон на мястото на фестивала, това не е попречило на някои от присъстващите да бягайки, ходейки с часове в калта, включително Дипло, Крис Рок и бившият генерален адвокат на САЩ Нийл Катиал, документирал прехода му в Twitter.

Говорител на Грийн не върна веднага молба за коментар .

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР