Представителният тим на Марица (Пловдив) започна днес лятна подготовка. Програмата

...
Представителният тим на Марица (Пловдив) започна днес лятна подготовка. Програмата
Коментари Харесай

Марица започна подготовка за новия сезон, остава във Втора лига

Представителният отбор на Марица (Пловдив) стартира през днешния ден лятна подготовка. Програмата стартира с водосвет, а по-късно треньорът Николай Димитров и неговият щаб организираха първото занятие с група от 20 футболисти. Тимът остава във Втора лига и ще играе в групата и през новия сезон. Както е известно в края на сезона се разбра, че няма финансиране за новия сезон и не се знаеше дали тимът ще започва във второто равнище на българския футбол. Очаква се жребият за програмата във Втора лига да бъде изтеглен тази седмица.
Прочетете още
Към момента няма нови попълнения. По време на подготовката ще се причислят няколко юноши от школата на клуба. Напускащите са трима: Дъглас Иваноф и Илиян Йорданов, който ще продължи кариерата си в Германия, а до заминаването си ще се приготвя с досегашните си съотборници. Третият напускащ е Симеон Вешев, който одобри офертата на Дунав и през новия сезон ще се състезава за отбора от Русе.

На този стадий тимът ще води подготовка в Пловдив, като ще тренира двуразово. Работи се по организирането на летен лагер. Две са уговорените контроли, които ще изиграе Марица, а противници в тях са тимове от българския хайлайф. На 24 юни противник ще бъде Арда, като дуелът ще се играе на стадиона в Момчилград.

На 4 юли " жълто-сините “ ще срещнат Левски, като приятелският мач евентуално ще се играе в град Правец. Останалите контроли са в развой на договаряне.

Преди днешната подготовка бе извършена среща сред управлението и състезателите от тима, на която играчите бяха осведомени с финансовата обстановка в клуба. Всички футболисти засвидетелстваха своята преданост към Марица, прецизираха от пресслужбата на " жълто-сините ".

В първото занятие от лятната подготовка на Марица присъединяване взеха:

Вратари: Илия Николов, Петър Начев и Виктор Петков.

Защитници: Мартин Газиев, Димитър Аврамов, Йордан Пейчинов, Георги Иванов, Ифеани Дейвид, Соломон Джеймс.

Халфове: Айкут Янъков, Милен Танчев, Христиан Димитров, Станислав Маламов, Радослав Апостолов, Олджай Алиев, Стефан Попов.

Нападатели: Веселин Марчев, Валери Домовчийски, Георги Трифонов, Петър Атанасов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР