Представителите на всеки зодиакален знак са надарени със суперсили, които

...
Представителите на всеки зодиакален знак са надарени със суперсили, които
Коментари Харесай

Тези 3 зодии могат да четат мисли

Представителите на всеки зодиакален знак са надарени със суперсили, които им оказват помощ постоянно да реализират задачите си. Астролозите настояват, че хората от някои зодии са способни да четат непознати мисли. Някои са изцяло наясно с това си умеене и доста ловко се възползват от него.

Първото място в листата на астролозите е за представителите на зодия Скорпион. Те могат с изключителна лекост да обхванат в мислите на другите. Със мощната си сила те безусловно сканират събеседника си и доста бързо схващат какво му се върти в главата. Това нормално се случва непринудено, тъй като Скорпионите не поставят никакви старания, с цел да го създадат.

Такива хора имат дарбата да виждат лъжите или тайните на близките. А всичко това може да окаже друго влияние на връзките му с въпросния човек. Всичко зависи от това, което Скорпионът е видял.

На второ място в класацията се подреждат хората, родени под знака на зодия Риби. Въпреки че всички ги считат за доста чувствителни и уязвими, те са извънредно проницателни. Хората, родени под този зодиакален знак, могат да схванат какво ви се върти главата, единствено посредством жестовете и страстите ви.

Ако решите да ги заблудите, би трябвало да знаете, че ще ви е доста мъчно, тъй като още в първите минути на диалога те са ви сканирали и към този момент са наясно дали криете нещо. Най-често дарбата им се демонстрира, когато поддържат връзка с околните си, с които имат мощна прочувствена и енергийна връзка.

Третото място в класацията е за родените под знака на зодия Рак. Това са необикновено нежни създания, които могат да се обидят и от най-малката дреболия. Раците се сблъскват с доста неприятни обстановки и са се научили бързо да разпознават хората.

Нужно им е единствено да погледнат един човек в очите, с цел да схванат с кого си имат работа. Представителите на тази зодия доста добре осъзнават какво може да се случи по-нататък и по тази причина стават по-внимателни в връзките си с едни или други хора.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР