Представителите на САЩ и Канада ще продължат поне и днес

...
Представителите на САЩ и Канада ще продължат поне и днес
Коментари Харесай

САЩ и Канада ще направят още един опит за сделка по търговските преговори

Представителите на Съединени американски щати и Канада ще продължат най-малко и през днешния ден договарянията за договорка, която да даде опция на Отава да остане в Северноамериканското съглашение за свободна търговия (НАФТА), съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Канадският делегат, министърът на външните работи Кристия Фриланд, напусна късно нощес среща с непрекъснатия търговски представител на Съединени американски щати Робърт Лайтхайзър, траяла едвам пет минути.

Тя уточни пред медии, че е било належащо няколко въпроса да бъдат разисквани персонално, само че без да показа детайлности. Фриланд добави, че двете страни са се договорили договарянията да продължат през днешния ден.

Канадският министър води договаряния във Вашингтон от предходната седмица. Съединени американски щати и Канада имат несъгласия по редица въпроси, в това число достъпа до предпазения канадски пазар на млечни артикули и проектите на Вашингтон да отбрани някои фармацевтични компании от конкуренцията на генерични медикаменти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР