Представители на спортното министерство чистиха във Варна в кампанията Да

...
Представители на спортното министерство чистиха във Варна в кампанията Да
Коментари Харесай

Министър, кмет, спортисти и курсанти заедно чистиха във Варна

Представители на спортното министерство чистиха във Варна в акцията " Да почистим България дружно " , оповестиха от Министерството на младежта и спорта.

Министър Красен Кралев дружно с кмета Иван Портних , регионалния шеф Стоян Пасев , ръководителя на Общинския съвет Тодор Балабанов , студенти от Варненския свободен университет " Черноризец Храбър " и курсанти от Висшето военноморско учебно заведение " Никола Вапцаров " почистиха местността към " Аладжа " манастир.

" Върнах се в родния си град, с цел да се включа в акцията " Да почистим България дружно ". Вече за трета година поддържаме тази огромна самодейност , тъй като всички обществени персони би трябвало да се включим и да покажем на младежите какъв брой е значимо да се грижим за средата, в която живеем и работим. Ако всеки почисти пред дома си, страната ни ще бъде чиста. Дължим го на младите генерации, а те на техните деца ", съобщи министър Кралев.

Заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, към 50 чиновници на ММС и 35 деца от държавното спортно учебно заведение " Ген. Владимир Стойчев " , които упражняват гребане и кану-каяк почистиха брега и хангарите за лодки на езерото " Панчарево ".

" Всички желаеме нашите надарени млади спортисти да се приготвят при положителни условия, с цел да идват на тренировките с готовност, да изпитват наслаждение и да реализират високи резултати. Министерството на младежта и спорта поставя всички старания, с цел да им обезпечи тези условия, а с акции като това разчистване тяхната база става още по-хубава. Благодаря за съдействието и на община Панчарево и кмета Димитър Сичанов ", сподели Колева.

ММС организара и всички юношески информационно-консултантски центрове , които чистиха в цялата страна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР