Представители на щаба на Джоузеф Байдън изпратиха искане до администрацията

...
Представители на щаба на Джоузеф Байдън изпратиха искане до администрацията
Коментари Харесай

Байдън удря на камък в признаването за президент на САЩ

Представители на щаба на Джоузеф Байдън изпратиха искане до администрацията на Общите служби на Съединени американски щати да признае политика за определен президент на страната. Това заяви Fox News.
В документа се показва, че успеха на демократа на изборите е получила " без значение удостоверение ", тъй че отделът би трябвало " неотложно да признае Джо Байдън и Камала Харис за определени за президент и вицепрезидент ".
 Германия: Политическата посока на Съединени американски щати може да стане ясна едвам напролет Германия: Политическата посока на Съединени американски щати може да стане ясна едвам напролет
Германският министър на стопанската система Петер Алтмайер съобщи пред радио Deutschlandfunk, че се притеснява, че несигурността в Съединените щати...
" Националната сигурност и икономическите ползи на Съединени американски щати зависят от това дали федералното държавно управление ясно и неотложно ще показва готовността си да извърши волята на американския народ и да реализира гладко и почтено предаване на властта ", се споделя в обръщението.
Водещи американски медии оповестиха за успеха на демократичния претендент Джо Байдън. Той от своя страна също се прогласи за победител.
Действащият президент Доналд Тръмп не призна провалянето, а юристите му приготвиха каузи в съдилищата на разнообразни щати с искане да се прекрати преброяването на гласовете и да се проверяват хипотетични нарушавания.
По закон определеният президент би трябвало да встъпи в служба на 20 януари 2021 година.
 Победата на Байдън подвигна котировките на Уолстрийт Победата на Байдън подвигна котировките на Уолстрийт
Уолстрийт ще отвори с по-високи котировки през днешния ден след избора на Джо Байдън за идващ президент на Съединени американски щати, като фючърсите на огромната Нюйорк...
По-рано вестник " Политико " заяви, че ръководителят на администрацията на Общите служби на Съединени американски щати Емили Мърфи отхвърля да признае успеха на демократичния претендент на изборите.
Както обясниха специалистите, без потвърждението на ръководителя на отдела Байдън няма да има достъп до финансови запаси. Мърфи от своя страна съставлява Републиканската партия. Емили Мърфи встъпи служба при Тръмп през 2017 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР