Представители на СДС от шестте района на Пловдив и от

...
Представители на СДС от шестте района на Пловдив и от
Коментари Харесай

Стотици членове на СДС в Пловдивско преминават в партията на Цветанов

Представители на Съюз на демократичните сили от шестте региона на Пловдив и от 15 общини от региона, към 300 души, ще продължат политическото си бъдеще в политическия план на Цветан Цветанов "Републиканци за България ". Това оповестиха на конференция в Пловдив Георги Пилев, Николай Хаджийски и други

Обезпокоени сме от протичащото се в партията, от неналичието на разговор, както и от абдикацията на управлението от опцията за правене на политика. Сред членовете на партията в Пловдив и региона има обезверяване и считаме, че има отричане от идеалите на Съюз на демократичните сили, съобщи Георги Пилев. Той добави, че към 300 членове на партията от Пловдив и региона са взели решение да продължат политическото си бъдеще в различен политически индивид. Като непосредствен до техните идеали одобряват плана на Цветан Цветанов "Републиканци за България ".

За Българска телеграфна агенция по телефона Тони Симидчиева, една от учредителите на Съюз на демократичните сили в Пловдив, съобщи: "Няма да оставим Съюз на демократичните сили да почине и няма да скърбим за тях. Заради тези хора трупахме години наред негативи и в този момент ще би трябвало да възстановим всичко разрушено от тях ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР