Представители на правителството търпеливо обясняват, че пакета оръжие в подкрепа

...
Представители на правителството търпеливо обясняват, че пакета оръжие в подкрепа
Коментари Харесай

Стига сте се церемонили с Радев

Представители на държавното управление търпеливо изясняват, че пакета оръжие в поддръжка на Украйна няма да понижи боеготовността на българската войска. Втори път, трети път, безкрай…

Моля ви, спрете да отговаряте на пропагандните фойерверки на Радев и на Йотова!

Има простички и рационални причини, които са налични за схващане за всеки средноинтелигентен човек. Няма страна в Европа – и западна, и източна (с изключение на Унгария), която да не дава сходна помощ на Украйна, освен това най-често в много по-големи мащаби от тази, която ние се готвим да предоставим.

Сто пъти бе обяснявано, че значителната част от тези въоръжения и муниции са в самия завършек на периода на годността си – след доста къс интервал ще би трябвало да бъдат утилизирани. Т.е. – за нас даже е преференциално да ги предоставим. Оставяме настрани обикновените причини за това, че помощта за Украйна през днешния ден е помощ за сигурността на Европа на следващия ден.

Колкото и да приказваме всичко това – марионетките на Митрофана няма да спрат да пищят „ загрижени “ за българската национална сигурност. Не може да има сигурност страна, трансформирала се в разграден двор за агентурата, пропагандата и проведената престъпност на кремълската империя. Оттук – всеки акт срещу ползите на Кремъл през днешния ден е акт в поддръжка на българската национална сигурност. Просто и ясно!

И е време Радев и неговата клика да стартират да носят отговорност за своето държание.

От април 2021 година Радев „ изчегъртва “ институциите на страната – в това число специфичните служби. Води външна политика на отчуждаване и изолираност на България от нейните сътрудници и съдружници.

Зад кулисите на неговото „ служебно ръководство “ назрява следващ скандал – договорът с турската газова компания Боташ, съгласно чиито клаузи се обрисува сериозен риск за България да изгуби контрола върху своята газопреносна мрежа.

Дори държавното управление на Българска социалистическа партия отпред с Жан Виденов не даде на Газпром българската газопреносна мрежа.

Даде ли „ служебният “ Радев газопреносната мрежа на турската държавна компания Боташ?
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР