Представители на ПП, ГЕРБ, БСП и ДПС се събраха тази

...
Представители на ПП, ГЕРБ, БСП и ДПС се събраха тази
Коментари Харесай

Златимир Йочев изтърва предизборния дебат по БТВ

Представители на Политическа партия, ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се събраха тази заран за избирателен спор по bTV. Темата беше финансите на страната и концепциите на партиите за ръководството им. Веднага след началото обаче стана ясно, че феновете няма да съумеят да чуят нещо съответно. Дебатът доста бързо се трансформира в елементарна кавга и надприказване.

Водещият Златимир Йочев се опита да вкара ред и на няколко пъти прикани представителите на партиите да съблюдават регламента, открит от малкия екран. „ Моля ви, уважавайте се, както ще се почитате в Народното събрание ”, прикани той. Думите му обаче бяха подминати без реакция от политиците, които продължиха да се карат. Този звук се резервира до края на дебата, траял към 20 минути.

В края му участниците не се съобразиха и с времето за непосредствено послание към гласоподавателите, макар че за него имаше явен сигнал за привършване на времето. Наложи се Йочев да ги прекъсва, като намесата му и в този случай не беше доста безапелационна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР