Представители на повечето парламентарни партии се изказаха в сряда общо

...
Представители на повечето парламентарни партии се изказаха в сряда общо
Коментари Харесай

Избори на 11 юли: Партиите са за, БНТ е против заради финалния мач на ЕВРО 2020

Представители на множеството парламентарни партии се изрекоха в сряда общо взето позитивно за опцията предварителните избори да бъдат на 11 юли, както по-рано през днешния ден разгласи президентът Румен Радев. Генералният шеф на Българска национална телевизия обаче дефинира датата като несъответствуваща. Причината е, че на същия ден ще се играе финалният мач от Европейското състезание по футбол, а малкия екран е поела редица неотменими задължения към неговото директно лъчение.

За " ДБ” датата е попътен вятър

Това беше една от датите от събитията на " Росенец ", считаме, че ще ни бъде " попътен вятър ". Така ръководителят на ПГ " Демократична България " /ДБ/ Христо Иванов разяснява пред публицисти в Народното събрание датата 11 юли, на която вероятно да бъдат предварителните парламентарни избори.

В идната предизборна акция, по думите му, на гласоподавателите би трябвало да се изясни какво ръководство си показват политическите партии, защото предходната е била против какво ръководство са те. Иванов акцентира, че Демократична България има визията, екипа и ресурса да поддържа, да взе участие в такова ръководство.

Намираме се в доста съществено разбъркване на политическите пластове и нищо няма да е същото в нито едно отношение, уточни още той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР