Представители на Община Мездра и на общинската организация на Българския

...
Представители на Община Мездра и на общинската организация на Българския
Коментари Харесай

Община Мездра и БЧК поздравиха медиците по повод професионалния им празник /снимки/

Представители на Община Мездра и на общинската организация на Българския червен кръст (БЧК) поздравиха лекарите, акушер-гинеколозите, медицинските сестри, санитарите, лаборантите и всички останали експерти по здравни грижи в Многопрофилната болница за интензивно лекуване в града по случай техния професионален празник.
От името на Община Мездра заместник-кметът „ Икономическо развиване, обществени и филантропични действия “ Нели Минева подари на шефа на лечебното заведение доктор Соня Съботинова икона на небесния настойник на българския народ Св. Иван Рилски Чудотворец и й връчи приветствен адрес от кмета Иван Аспарухов.
„ Приемете от името на Община Мездра и на цялата локална общественост най-сърдечни поздрави във връзка 7 април - Световен ден на здравето и професионален празник на работещите в системата на опазването на здравето, се споделя в приветствения адрес.
Благодарим Ви за всеотдайните грижи, които полагате за запазване на най-ценното нещо, което притежаваме - човешкото здраве и живот. Бъдете все по този начин виновни към Вашата хуманна специалност. Бъдете търпеливи, бъдете упорити, бъдете мощни.
Нека ежедневните Ви старания да получават заслужена признателност и самопризнание от Вашите пациенти! Пожелаваме Ви да сте здрави. За да може, с помощта на Вашите познания, умения и опит, жителите на община Мездра да продължат да получават качествени медицински грижи!
Разчитайте на нашата безрезервна поддръжка!
Честит професионален празник! “.
Началникът на отдел „ Образование, обществени действия и опазване на здравето “ в Община Мездра Елена Нанова и ръководителят на Общинския съвет на БЧК Наталия Христова-Горанова също поздравиха здравните служащи с техния професионален празник и в символ на почитание и благодарност им подариха цветя.
От свое име и от името на сътрудниците си доктор Съботинова благодари на Община Мездра и на БЧК за оказания жест на внимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР