Представители на „Обединени патриоти“ не присъстваха на инициираната от БСП

...
Представители на „Обединени патриоти“ не присъстваха на инициираната от БСП
Коментари Харесай

И патриотите отсвириха БСП за субсидиите

Представители на „ Обединени патриоти “ не участваха на инициираната от Българска социалистическа партия среща за размера на партийните дотации, съобщи „ Фокус “. Срещата бе планувана за 11.00 ч. в зала „ Запад “ на Народното събрание.

От страна на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ пристигнаха заместник-председателите Драгомир Стойнев и Георги Свиленски, секретарят Филип Попов и националният представител проф. Румен Гечев.

На срещата трябваше да се обсъдят признатите на първо четене промени в Закона за държавния бюджет за 2019 година, препоръчани от ръководещите за понижаване размера на дотациите на партиите от 11 лева на 1 лева за получен автентичен глас. Инициирането на сходни срещи бе предоставено на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ от Националния съвет на Българска социалистическа партия. Членовете на Националния съвет се сплотиха към позицията „ за “ понижаване на партийната дотация, само че не на 1 лева, с цел да не се заплаши съществуването на политическите партии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР