Представители на Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас ще имат днес

...
Представители на Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас ще имат днес
Коментари Харесай

Финална среща между Палас и Юнайтед, Уан-Бисака минава прегледи тази седмица

Представители на Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас ще имат през днешния ден крайна среща, на която да уточнят всички елементи към прехвърлянето на Аарън Уан-Бисака. Според " Гардиън " последната оферта на " алените дяволи " отстъпва с малко от желаните от лондончани обезпечени 50 милиона паунда плюс бонуси. До момента Палас отхвърли две предложения от Юнайтед, като се твърди, че втората е била в размер на 35 милиона плюс 15 млн. под формата на бонуси. От " Селхърст Парк " обаче не са удовлетворени, че множеството от тези бонуси наподобяват мъчно изпълними, като се твърди, че единият от тях е привързан с възможен предстоящ успех на Юнайтед в Шампионската лига.

" Гардиън " прибавя, че Кристъл Палас ще се опита да отстрани или най-малко да понижи и клаузата за последваща продажба на Уилфред Заха. Тя бе включена в контракта сред двата клуба, подписан през януари 2015 година. Според нея " алените дяволи " би трябвало да получат 15 милиона паунда при идната продажба на Заха.

Очаква се двата клуба да се спогодят, а 21-годишният десен бек да премине прегледи в Юнайтед незабавно откакто се завърне в Англия по-късно тази седмица.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР