Представители на Манчестър Юнайтед и Барселона са осъществили пореден директен

...
Представители на Манчестър Юнайтед и Барселона са осъществили пореден директен
Коментари Харесай

Ман Юнайтед и Барса отново седнаха на масата заради Де Йонг

Представители на Манчестър Юнайтед и Барселона са осъществили следващ пряк контакт през вчерашния ден по отношение на възможния трансфер на Френки де Йонг, съобщи Спортал. Според Фабрицио Романо обаче и тези диалози не са довели до никакъв прогрес, тъй като двата клуба не могат да се схванат за трансферната сума. Според италианския публицист каталунците желаят не по-малко от 86 милиона евро за нидерландеца, като испанският клуб затруднява още повече договарянията с настояването цялата сума да бъде изплатена едновременно. Причината за това е, че поради финансовите рестрикции Барселона може да влага в тима единствено една трета от това, което завоюва посредством продажбата на играчи или редуцирането на заплати. От „ Камп Ноу “ употребяват това събитие и не желаят да отстъпват от настояванията си.

Според „ Мирър “ от Манчестър Юнайтед са подготвени да платят 60 милиона паунда (близо 70 милиона евро), като в добавка предложат още пет милиона под формата на бонуси.

Новият управител на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг желае най-малко пет нови попълнения през това лято, само че досега не съумява да притегли нито един от желаните играчи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР