Представители на компанията Asus в неотдавнашно прес-съобщение споделиха информация относно

...
Представители на компанията Asus в неотдавнашно прес-съобщение споделиха информация относно
Коментари Харесай

Asus представи уникалния хибриден компютър TransBook Mini T103HAF

Представители на компанията Asus в неотдавнашно прес-съобщение споделиха информация по отношение на стартирането на новия хибриден компютър TransBook Mini T103HAF. Това устройство като хардуерна основа употребява чипсет на Intel, а също и операционната платформа Windows 10 Home.

В хардуерната основа на хибрида работи мобилният процесор Atom x5-Z8350, който принадлежи към поколението Cherry Trail. В чипа работи система от четири ядра с тактова периодичност от 1,44 Ghz. В него действат няколко графични ускорителя и модули оперативна памет с размер 4 гигабайта. Някои специалисти назовават това устройство таблет, само че с помощта на присъединяемата клавиатура, то може да извършва и функционалността просто на ноутбук.

Устройството разполага с 10.1 инчов екран с резолюция на изображението до 1280х800 точки. Може да работи както благодарение на пръстите, по този начин и чрез допълнително идващата в комплекта химикалка. За предпазване на данните се употребява корав диск с размер 64 гигабайта.

Освен това, би трябвало да се подчертае съществуването на модемите Wi-Fi и Bluetooth 4.1. Устройството може да се похвали с интерфейса USB 3.0 и слот за карта с памет. В самостоятелен режим, хибридът може да устоя до 14 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР