Представители на китайската компания Oppo Electronics официално представиха снимки на

...
Представители на китайската компания Oppo Electronics официално представиха снимки на
Коментари Харесай

Появиха се ексклузивни снимки на смартфона Oppo R15

Представители на китайската компания Oppo Electronics публично показаха фотоси на идния смарт телефон R15. Снимките са оповестени в офи циалния уебсайт на марката и към този момент се популяризират в мрежата.

Предполага се, че идната презентация може да донесе цели два нови смарт телефона в продуктовата линия на компанията. В този случай, става въпрос за Oppo R15 Dream Mirror Edition. Към момента, информацията за устройството е извънредно малко, само че се чака, че смарт телефонът единствено по дизайн ще припомня на iPhone X.

Сходството ще се отрази върху дизайнерското решение, както и върху безрамковата визия. Повече информация, представителите на Oppo все още не са оповестили. Уточнява се, че процесора за идните модели ще е чипсета Snapdragon 670.

Служителите на компанията подгряват интереса на публиката, пускайки в мрежата всички нови тийзъри и фотоси, които към момента не могат тъкмо да дефинират и опишат устройството. Следващият клип би трябвало да бъде оповестен на 8 март, а дебюта на пазара ще се организира до края на април.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР