Представители на инициативата Майки срещу войната внесоха в Народното събрание

...
Представители на инициативата Майки срещу войната внесоха в Народното събрание
Коментари Харесай

5000 подписа за не на оръжията за Украйна

Представители на самодейността " Майки против войната " внесоха в Народното събрание подписка, подкрепена от над 5000 души.

Председателят на инициативния комитет Вера Иванова от самодейността " Системата ни убива " показа главните претенции. Сред тях са България да бъде основател на мирни договаряния, които да спрат военните дейности в Украйна, отнемащи живота на почтени жители:

" За мирни договаряния, за невъвличане на България в тези военни спорове. Голяма поддръжка получихме. Над 22 града излезнаха за кротичък поход, които събираха също подписи в поддръжка на гражданската самодейност и се надяваме и това е задачата на гражданската самодейност, че е извънредно време тези, които ръководят, тези, които са в Народното събрание, да чуят хората, да чуят майките и да чуят в действителност хората какво желаят ", прецизира Иванова, представена от Българска телеграфна агенция. 

Сред подкрепящите самодейността " Майки против войната " са журналистът Анна Заркова, треньорът по художествена гимнастика Нешка Робева, шефът на националната психиатрична болница лекар Цветеслава Гълъбова, историкът професор Искра Баева. Tам е и неиземнно парафът на Мая Манолова.

Подписката ще бъде импортирана също в Министерския съвет и в президентската институция. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР