Представители на ДПС и Обединени патриоти също са пътували на

...
Представители на ДПС и Обединени патриоти също са пътували на
Коментари Харесай

Колко похарчиха депутатите за командировка на Изложение за лов и риболов в Залцбург?

Представители на Движение за права и свободи и " Обединени патриоти " също са пътували на командировка до Залцбург на Изложението за по лов и лов на риба, на което са били и депутатите от Българска социалистическа партия.

След като Българска социалистическа партия за трети път излезе от Народното събрание, двама нейни депутати нарушиха протеста на личната си партия и отидоха в командировка в чужбина. Те бяха на ловно-рибарско ревю в Залцбург.
Командировка макар протеста: Депутати от Българска социалистическа партия бяха на ловно ревю в Залцбург (ОБЗОР) Иван Иванов и Йордан Младенов ще поемат сами разноските си, увериха от Българска социалистическа партия
Депутатите Александър Сабанов от " Обединени патриоти " и Бюрхан Абазов от Движение за права и свободи също са били в командировка на това ревю.

Снимка: btvnovinite.bg

Утвърдените разноски за депутатът Иван Иванов от Българска социалистическа партия са 1382 лв. за самолетен билет, за хотел са отишли 1308 лв., а командировачните му са били 342 лв.. Общо сумата е малко над 3000 лв..

Снимка: btvnovinite.bg

По подобен метод наподобява сметката и за другия депутат от Българска социалистическа партия – Йордан Младенов. При него особеното е, че са му утвърдени и вътрешни разноски на стойност 60 лв. за превоз.

От Българска социалистическа партия отхвърлиха среща с двамата депутати, само че обявиха, че те персонално ще поемат разноските за тези пътувания.

Снимка: btvnovinite.bg

Самолетният билет на депутатът от " Обединени патриоти " – Александър Сабанов, е над 2000 лв.. За хотела му са платени 1635 лв., командировачните още веднъж са в същия порядък – към 300 лв.. Неговата командировка към този момент е регистрирана в Народното събрание, общо разходът е 4110 лв. за пътуването.

Снимка: btvnovinite.bg

Депутатът от Движение за права и свободи Бюрхан Абазов се приближава като изхарчена сума до сътрудниците си от Българска социалистическа партия.

Общо изхарчената сума за командировката на четиримата депутати до Залцбург на Изложението за лов и лов на риба е 13 473 лв..
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР