Представител на Сити Футбол Груп и мениджърът Николай Жейнов бяха

...
Представител на Сити Футбол Груп и мениджърът Николай Жейнов бяха
Коментари Харесай

Сити Груп пристигна на Герена за Филип Кръстев

Представител на " Сити Футбол Груп " и мениджърът Николай Жейнов бяха на " Герена " през вчерашния ден. Двамата изгледаха тренировката на Левски и следяха изкъсо представянето на Филип Кръстев, оповестява Дарик радио. Халфът е благосъстоятелност на компанията-майка, която има в портфолиото си редица тимове по света, като лицето на групата е британският първенец Манчестър Сити.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Българският национал е част от белгийския Ломел и играе като преотстъпен при сините до лятото. Представителят на " Сити Футбол Груп " и Николай Жейнов са провели диалог с играча, както и с треньорите на Левски, с цел да се допитат за неговото развиване. Човек от особено поделение на холдинга обширно следи представянето на полузащитника и е изготвил богата статистика от играта му със синия екип.

Очакванията са Филип Кръстев да напусне " Герена " през лятото и да заиграе в клуб от чужбина, написа " Тема спорт ". Съществуват и минимални шансове българският национал да продължи да носи синия екип, а изискването е Левски да се класира за евротурнирите.

През предходната година Филип Кръстев и мениджърът му Николай Жейнов се срещнаха с представители на " Сити Футбол Груп ", където разискаха бъдещето на играча. През зимата оферта за халфа имаше от португалския Витория Гимараеш, като се загатваше, че клубът е предложил над 4 милиона евро за него, само че до трансфер не се стигна.

Желанието на Станимир Стоилов е да се стигне до ново съглашение със " Сити Футбол Груп " и Кръстев да продължи да носи синия екип, само че за момента това наподобява малко евентуално. 21-годишният футболист е главен дирек в отбора на Мъри и през този сезон взе присъединяване в 27 дуела във всички шампионати, в които означи шест попадения. Той е и водещият голмайстор на сините в шампионата, напомня " Тема спорт ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР