Представител на предизборния щаб на Доналд Тръмп поясни, че кандидатът

...
Представител на предизборния щаб на Доналд Тръмп поясни, че кандидатът
Коментари Харесай

Гаф или знак? Тръмп отказа среща със Зеленски по време на посещението му в САЩ

Представител на предизборния щаб на Доналд Тръмп разясни, че претендентът на републиканците за поста в Белия дом няма да се срещне тази седмица с украинския президент Володимир Зеленски, който дойде в Съединени американски щати за присъединяване в Общото заседание на Организация на обединените нации, оповестява Associated Press.

Според събеседник на организацията срещата не е била планувана, макар изказванията на украински публични лица.

По-рано в Киев оповестиха, че Зеленски възнамерява да се срещне с Тръмп по време на визитата му в Съединени американски щати. Самият той съобщи, че има намерение да показа своя " проект за победа “ единствено на Байдън, само че и на Камала Харис и Доналд Тръмп.

На протест в щата Джорджия Тръмп осмя мненията на Байдън, че Съединени американски щати ще поддържат Украйна, до момента в който не победи, и напомни, че руснаците са победили и Хитлер, и Наполеон. " Байдън споделя: " Няма да си тръгнем, до момента в който не спечелим “. Но какво ще стане, в случай че завоюват? Както някой ми сподели оня ден, те победиха Хитлер, победиха Наполеон. Това вършат, бият се “, разяснява републиканецът.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР