Представиха грандиозен тримаран за 400 милиона долара с огромни платна,

...
Представиха грандиозен тримаран за 400 милиона долара с огромни платна,
Коментари Харесай

Смайващ тримаран за $400 млн. прилича на тризъбеца на Посейдон

Представиха величествен тримаран за 400 милиона $ с големи платна, които му придават тип на тризъбеца на Посейдон.

Като се има поради приликата с копието на гръцкия господ, дългата 100 м многокорпусна лодка е наречена „ Тризъбец “.

Тя употребява две твърди накланящи се платна, които доближават височина от близо 70 метра, с цел да се движи по вода.
View this post on Instagram
A post shared by Steve Kozloff (@thegoliathseries)

Те могат да се накланят на 70 градуса, с цел да понижат тягата на въздуха - дистанцията от повърхността на водата до най-високата точка на плавателния съд - от 72 до 42 метра и да разрешат на кораба да премине под множеството мостове. Освен това всяка мачта може да се върти на 360 градуса, с цел да усили силата напразно.

В шестпалубния железен и алуминиев транспортен съд, планиран от основания в Калифорния дизайнер Стив Козлоф, се намират жилищните пространства на няколко равнища, които се простират на повече от 474 ​​кв.м и разполагат с големи прозорци за панорамна панорама.
View this post on Instagram
A post shared by Яхта.ру (@yahtaru)

Големият пиано бар и салон на горната палуба работят като център на кораба, водещи към осталите му секции.

Апартаментът на притежателя с повърхност 64 кв. м се намира в носа на главния корпус. VIP жилищата пък са ситуирани в съответните носове на двата по-малки корпуса. На разположение са още 10 каюти за посетители, като е допустимо настаняване и на до 20 души екипаж.

На кърмата на главния корпус има плажен клуб с прибиращи се палуби, а на двата по-малки две хеликоптерни площадки и два плувни басейна. Налице е и гараж, в който има място за подводницата Nemo на U-Boat Worx и други водни играчки.
View this post on Instagram
A post shared by Steve Kozloff (@thegoliathseries)

Корабът е екипиран с кранова система, която оказва помощ при товарене и разтоварване на съоръжение, както и с шест самонадуващи се избавителни лодки, ситуирани под главната палуба.

По отношение на скоростта, Trident може да доближи 12 възела с помощта на платната си. Той е оборудван с хибридна (дизел-електрическа) система, която разрешава оптималната скорост от 17 възела и може да покрие 6700 морски благи, когато плава със скорост 14 възела единствено на дизел.

Trident – ​​който сега е единствено идея, е най-новият модел от серията „ сгъваеми “ ветроходни яхти на Козлов - Goliath, която включва също моделите Elegante, Glory и Galleon.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР