Представи си следната картинка: живееш сам, прибираш се от работа,

...
Представи си следната картинка: живееш сам, прибираш се от работа,
Коментари Харесай

- Ще чистиш у вас ли?!

Представи си следната картинка: живееш самичък, прибираш се от работа, у дома е мръсно, само че ти решаваш да отделиш време за себе си, а не за почистване и въпреки всичко по-късно към този момент е почистено. Не, не става въпрос за научна фантастика, а за метод да спечелиш малко време за себе си. Лесен вид е прахосмукачката Roomba , която почиства напълно сама. За какво можеш да използваш извоюваното време? Ето няколко хрумвания.

Малко работа у дома
Тъжно или не, от време на време се постанова да си " носиш " работа у дома. И е реалност, че въпреки всичко се чувстваш по-добре, когато я свършиш. Прахосмукачката си прави работата, а след това би трябвало да отделиш минута-две да изпразниш резервоара и да почистиш филтъра. Пък и някак имаш компания - до момента в който ти се трудиш, тя прави част от домашната ти работа и един тип те анулира.

Онзи обичан филм
Все не остава време да изгледаш оня филм, нали? Е, в този момент умерено можеш да качиш краката си на масата, да се потопиш в увлекателната история, протичаща се на екрана, а след това към теб напълно да не е същата прашна кочина, която си оставил след себе си нощес.

Играч
Играенето на игри на гейм подпора напълно не е единствено за деца и ти знаеш за какво - занимателно е, развива избрани умения и е елементарен метод да се пребориш със напрежението. И не, това, което доста дами настояват - че чистенето успокоявало - не е истина, в случай че го правиш ти!

Sundowner
След дълъг и изтощителен работен ден от време на време имаш потребност от така наречен sundowner - едно пиво (повтаряме: едно!), с което да разпуснеш, а не да се занимаваш с почистване. Защото има кой да го свърши вместо теб. Бъди сигурен: Roomba-та няма да ти мрънка, че си си разрешил примерно един 18-годишен скоч като премия за сполучливия в професионален аспект ден.

Дрямка
Няма нищо по-приятно от това да решиш по кое време имаш право на една къса сънливост. Поръчал си си храна с доставка и до момента в който я хапваш, бирата се изстудява в хладилника, прахосмукачката чисти, а ти потъваш въпреки и за малко в царството на Морфей.

Книги, книги
Кое е най-хубавото време за четене? Точно по този начин - всяко време! Е, не можеш да четеш, до момента в който шофираш, разхождаш се (освен с огромен риск!) или пък чистиш жилището си, нали? Затова и е по-добре ти да си четеш, а някой различен да поддържа жилището ти чист. Да, можеш да отмениш жената/приятелката си, без самият ти да се натоварваш с непотребна работа.



Решението на казуса? Сдобиваш се с някой от моделите на прелестната роботизирана прахосмукачка Roomba , инсталираш си приложението на смарт телефона, програмираш по кое време прахосмукачката да чисти (дори когато те няма вкъщи) или просто използваш времето за почистване за развлечение. Толкова е елементарно!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР