Представете си средиземноморски залез с цвят на жарава, приказна панорама

...
Представете си средиземноморски залез с цвят на жарава, приказна панорама
Коментари Харесай

Круизът само за възрастни на Ричард Брансън - тишина, спорт и наслада

Представете си средиземноморски залез с цвят на жарава, приказна гледка от 15-ия етаж на плаващ град, в ръката ви има чаша с шампанско.

В далечината се чува музика от 70-те.

Намирате се в джакузи, а мехурчета прелестно галят кожата ви.

Тук няма място за бързане, няма паника и неотложни задания. Животът тече постепенно.

Искахме да разработим нещо особено - нещо, което не беше виждано до момента в света на круизите, споделя пред пресата милиардерът Ричард Брансън.

Valiant Lady - вторият круизен транспортен съд на компанията му, ще прекара лятото, пътувайки по няколко маршрута из Средиземно море.
View this post on Instagram
A post shared by Virgin Voyages (@virginvoyages)

Брансън е горделив от постигнатото и се надява, че то ще бъде оценено от испанската аудитория. Петдесет години откакто основава първия си музикален магазин в Лондон, магнатът разполага с империя и продължава да се впуска в нови бизнес инициативи - от фитнес зали до галактически пътувания.

View this post on Instagram
A post shared by James Allen (@james_w_allen)

Така през 2011 година, когато Брансън основава своя лична круизна линия, той желае да я приспособява към концепцията на своята марка и да я трансформира в пример за „ непокорен разкош “, написа abc.es.

Какво има на Valiant Lady, което другите не оферират?

На Valiant Lady не се позволяват деца. Това ориентира всички действия на борда към приятност и тотално наслаждение за възрастните.
View this post on Instagram
A post shared by bradloekle (@bradloekle)

Точно това е привлекателността на този транспортен съд - спокойствието, спортът и гастрономията.
View this post on Instagram
A post shared by Diario Di Bordo Cruise Blog (@diariodibordo_cruiseblog)

Valiant Lady не е елементарен круизен транспортен съд. Тук всеки може да се почувства като рок звезда.
View this post on Instagram
A post shared by Thom McCaffrey (@thomjamesmcc)

От позиция на структурата, Valiant Lady е междинен по мярка крайцер, което му разрешава достъп до отдалечени и нетрадиционни пристанища. Разполага с общо 1330 каюти, 78 първокласни стаи и два солидни жилището с джакузи, лична палуба и даже стая, отдадена извънредно на електрически китари.

Освен това на този транспортен съд по-голямата част от каютите са с аспект към морето и имат балкон и хамак за отмора в края на деня.

Специален акцент на круиза е подложен върху спорта и гастрономията. Добрата вест е, че по-голямата част от дейностите е включена в цената на пътуването.
View this post on Instagram
A post shared by Virgin Voyages (@virginvoyages)

Има фитнес зали, лекоатлетическа писта, баскетболно игрище, СПА център и даже боксов кръг. Всичко това е разполагаем, с цел да се насладите на личното си тяло, преди да слезете до басейна на слънце, да се изкъпете под хидромасажния душ и да се облечете както обичате, с цел да поръчате пиво в другите коктейл питейни заведения, да се насладите на зрелище в театъра и така нататък

На борда има 20 ресторанта с друга кухня. Те са отворени непрекъснато, като бюфет няма. Поръчва се храна а ла карт и е постоянно прясно приготвена.

Има и салон за татуировки.

Цените на кабина стартират от 1114 евро за 7 нощувки към Средиземно море.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР