Представете си следната ситуация: купил си си нова лъскава конзола

...
Представете си следната ситуация: купил си си нова лъскава конзола
Коментари Харесай

Игри отпреди десетилетие доминират Топ 50 на Nintendo Switch

Представете си следната обстановка: купил си си нова лъскава подпора и се надяваш тя да ти обезпечи най-актуалните занимания в гейминга, единствено с цел да установиш, че едно от най-продаваните заглавия за нея е отпреди десетина години.

Точно подобен е тъжният случай с Nintendo Switch , където 17-тата най-хубава игра за момента се води излязлата през 2009 година Bayonetta .

За да означи година от стартирането на конзолата, Nintendo провежда огромна анкета измежду нейните притежатели, която да дефинира петдесетте най-хубави игри за Switch. Гласуването е напълно публично, а резултатите – показателни за тежката незаинтересованост, налегнала гейминга.

Цялата ранглиста е доминирана от игри, излезли преди години, от време на време даже за цели разнообразни генерации. Тук участват портове, преработки и мултиплатформени заглавия, налични на половин дузина други системи.

Сред тях са LA Noire (2011 г.), Super Meat Boy (2010 г.), The Elder Scrolls V: Skyrim (2011 г.), Rayman Legends (2013 г.), Shovel Knight (2014 г.), Bayonetta 2 (2014 г.) и други

От шепата истински заглавия, всички са на Nintendo, въпреки половината да са цифрови отпадъци без сериозна стойност като 1-2 Switch и ARMS . Дори класираната преди всичко The Legend of Zelda: Breath of the Wild в действителност е Wii U заглавие.

Няма неприятно, че каталогът е богат, само че е разочароващо, когато толкоз доста игри са остарели, изтупани от прахта заглавия, които не са нищо друго с изключение на прахуляк в очите на геймърите.

Тъжно, нали?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР