Представете си се на красив остров. Можете да усетите неописуемия

...
Представете си се на красив остров. Можете да усетите неописуемия
Коментари Харесай

Частните острови на най-големите милиардери - в челото пак е Бил Гейтс

Представете си се на хубав остров. Можете да усетите неописуемия морски бриз на лицето си и да чуете звуците на природата. Да, островите към момента се смятат за знак на лукса, макар обстоятелството, че цените на някои острови са много налични за човек от междинната класа, твърди портала " ЯндексЗен ", представен от БГНЕС.
Тъй като частните острови за продажба са с дребни размери и имат разнообразни локации и други отличителни черти, началната цена може да ви изненада със своята невзискателност.
Но не всички милиардери се задоволяват с посредствеността (въпреки че сигурно има да вземем за пример Уорън Бъфет). Те желаят да имат нещо извънредно, може би даже извънредно скъпо.
Някои може да се чудят за какво човек се интересува от закупуването на остров. Отговор: " Защо не? " Много заможни хора колекционират коли - съвременни или ретро, други се занимават с изкуство или часовници. Но мисълта за владеене на остров носи чувство за разкош и самостоятелност.
Някои обаче могат да кажат, че собствеността на острова е на последно място след закупуването на първокласни коли, яхти, къщи, самолети. Островът, изключително ситуиран на екзотично място, дава на притежателите си удобен престой и недостижимост.
Не е изненадващо, че милионерите са изкушени от концепцията да имат острови. Някои от тях обаче не се стопират единствено на един. Сред тези, които са огромни почитатели на първокласните острови, в това число тези, които ги имат, са Ричард Брансън, Дейвид Копърфийлд, Селин Дион, Джони Деп и други.
Според разнообразни изследвания американските, канадските и английските купувачи съставляват до 80% от пазара на частни острови. Падащите цени на пазара вършат покупката на острова по-достъпна за повече хора.
Анализаторите обаче акцентират, че при положение на влиятелни покупки главната роля играят три съществени неща: нарцисизъм, чудатост и характерност. Освен това неприкосновеността на персоналния живот и сигурността въздействат на цената на острова, защото доста хора, които желаят да го купят, желаят да се предпазят от досадния свят.
Пазаруването се прави, с цел да се усещат в сигурност, без значение дали купувачите са решили просто да трансформират метода си на живот или са решили да развият курорти.
По-долу можете да разберете за някои от най-скъпите частни острови, съществували в миналото. Така че седнете, насладете се и може би ще се изкушите да си купите един остров за себе си. Хубаво е вашите стремежи да съответстват с опциите ви!
Остров Гранд Боуг Кей на Бил Гейтс

Бил Гейтс е един от супербогаташите, които жадуват за частни острови. Той има Гранд Боуг Кей в Република Белиз. Твърди се, че го е купил за колосалните 56 милиона $. Това не е толкоз изненадващо, защото парите сигурно не са проблем за Бил Гейтс. Островът се е увеличен и включва сбирката му от първокласни недвижими парцели - парцели, които притеглят вниманието на посетителите, даже и да са други милиардери.
Без подозрение цената на това, което може да предложи остров Гранд Боуг Кей в Белиз, не е прекомерно висока за такива заможни хора. Той предлага доста неща, като изключителни плажове, изменящи се водни цветове, фантастична хубост и богато многообразие от морски живот.
Остров Ланай на Лари Елисън

Въпреки че този текст е за частни острови, ние не можем умерено да изгладим скорошната покупка на Ланай, Хавай, от Лари Елисън.
Лари Елисън е несъмнено прочут освен с благосъстоянието си, само че и със склонността си към екстравагантни покупки и вложения, без да приказваме за това, че похарчи 200 милиона $ за строителството на комплекс с японска тема в Силициевата котловина в Калифорния.
През юни 2012 година Лари Елисън купи хавайския остров Ланай, само че не напълно, а цели 98%. Според известията, той е купил дял за повече за 500 милиона $, като някои даже настояват, че Елисън е платил до 600 милиона $.
 Най-опасното място на земята - ето го! Най-опасното място на земята - ето го!
Разположен на брега на Сао Пауло, Иля де Кеймада Гранде е прочут като Островът на кобрата, най-опасното място в света, неразрешено за х...
Когато става въпрос за такива големи суми, кой се интересува от такива незначителни детайлности? Както акцентира Крис Кролоу, основен изпълнителен шеф на „ Private Islands Inc “. огромната сума може да е вярна, защото детайлностите за ценовата информация, изключително за такива скъпи продажби, нормално не се разкриват. Той означи, " Ланай в действителност не се вписва в категорията на островите, които се търгуват постоянно ", добавяйки: " Този тип покупка е извънредно рядка и е може би най-скъпият продаван в миналото остров ".
Ланай, който се простира на към 140 квадратни благи, е закупен от Лари Елисън от Дейвид Мърдок. Островът обаче не е напълно благосъстоятелност на Лари Елисън и задоволително забавно е, че е населяван. Но Лари Елисън евентуално знаеше какво прави и жителите на острова не бяха спънка за него. Смята се, че на острова живеят почти 3200 поданици. Освен тов,а Ланай е дом на два ваканционни курорта и две голф стадиони, да не приказваме за жилищни и търговски здания. Останалите 2% от акциите на острова са благосъстоятелност на физически лица и локални управляващи.
Докато проектите за потреблението на острова занапред трябваше да бъдат разкрити по време на покупката, мнозина чакаха Лари Елисън да направи нещо необикновено и неоспоримо екстравагантно, защото той е прочут като огромен визионер. Много от тези, които го познават, имат вяра, че той няма да се тревожи за това какво ще си помислят хавайците. Той просто ще отиде за това, което желае и още повече, защото е притежател на най-скъпия остров или най-малко индивидът, който е платил най-вече за острова.
Днес към този момент е известно, че Лари Елисън е построил мрежа от хидропонни оранжерии на острова за развъждане на плодове и зеленчуци.
Остров Некер на Ричард Брансън
 Искате ли остров? В Турция се продават два (СНИМКИ) Искате ли остров? В Турция се продават два (СНИМКИ)
Острови край югозападната провинция Мугла и западната Балъкесир са пуснати за продажба онлайн, оповестява " Sabah ". Остров край Мюмарис в...

Сър Ричард Брансън не се отличава изключително от Лари Елисън, защото също е считан за ексцентричен милионер. Не е изненадващо, че също е горделив притежател на три острова, два от които се намират на Британските Вирджински острови и един покрай Австралия. Несъмнено, Ричард Брансън може да стане прочут със своя остров Некер, който се счита за втория най-скъп остров незабавно след Ланай на Лари Елисън.
Остров Некер е закупен от Ричард Брансън за почти 180 000 английски лири, което е повече от 300 000 $, през 1978 година и в този момент се прави оценка на над 100 милиона $. Но не си мислете, че този остров просто се употребява като негов частен Ермитаж, защото той трансформира острова в първокласно оттегляне единствено 6 години след покупката. Ричард Брансън е направил добър бизнес със собствеността си, защото наемането на целия остров коства над 50 000 $ на вечер.
Разбира се, не са доста четящите, които могат да си купят остров сега. Но за какво да не използваме тези милиардерски истории като мотивация? В последна сметка, всички тези хора в миналото не са били толкоз богати и известни. Те намерят своя път в живота и съумяват да се придвижат крепко към задачата си.
Целенасочеността през днешния ден, дружно с непрекъснатото самоусъвършенстване, могат да доведат до резултат, който ще ви разреши да си купите собствен личен остров!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР