Представете си едно различно място, място което е пълна противоположност

...
Представете си едно различно място, място което е пълна противоположност
Коментари Харесай

Енджи Касабие пуска свои здравословни продукти - slava.bg

Представете си едно друго място, място което е цялостна диаметралност на това което ви заобикаля всеки ден. Място, което ви дава благополучие, здраве и има мощ, която да промени живота ви. Проектът “Глътка здраве” с доктор Енджи Касабие и Рабих ел Зейн ще сплоти от 5-7 юли феновете на здравословния метод на живот и начин на живот.

Гостоприемни домакини са Фабрика за храна и танци. “Имаме огромното предпочитание да ви разкажем за силата на чистия въздух, вода, слънце за нашето песто от коприва и семена, използвано от закуската до вечерята за профилактика на носа с мед или масло” описват с горделивост Руслан Радков и Галя притежателите на Фабрика за храна и танци.

В новия план “Глътка здраве” доктор Енджи Касабие и а Рабих ел Зейн “Мистър Ливан” ще извърнат внкмание на най-малките гости - децата. Как да се хранят здравословно, какво е потребно да се хапва, да пием ли повече вода? Полезни препоръки и практични занятия измежду природата.

“Когато пред нас застане възрастен, ние виждаме детето в него. Припомняме му за света, който е не запомнил и метода по който да се върне към него. От 5-7 юли децата ще се насладят дружно със звездния диетолог доктор Енджи Касабие на същинска детска кухня за подготвяне на сушени плодове (при неприятно време). По време на здравословното събитие “Глътка здраве” с доктор Енджи Касабие гостите ще се потопят в атрактивен изсъхнал басейн с 300 000 бр. топки, вечерно пяна празненство.

В сезона на светулките тук може да се върви на лов (за светулки). Деца подготвят сурови бонбони; Шоколадова работилница. Деца подготвят суши и сладолед. Уъркшоп “ Кожарско ателие” - Д еца и родители могат да си изработят,собственоръчно, дребни аксесоари от естествена кожа.

Готови ли сте да изобретявате и преоткривате света? доктор Енджи Касабие и Руслан Радков ще ви покажат по какъв начин от 5-7 юли във Фабриката за храна и танци. По време на здравословното събитие доктор Енджи Касабие ще показа своята първа линия артикули за здраве и хубост.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР