> Представете си, че имате една акула, която е епидемията,

...
> Представете си, че имате една акула, която е епидемията,
Коментари Харесай

Очаква се нов пик на заразата! Казаха кога точно отново ще се затвори цялата държава

 > " Представете си, че имате една акула, която е епидемията, а регионалните градове са рибките. Кюстендил е най-близо до устата на акулата. Няма област, която да е вътре. Затова се споделя, че обстановката към момента е добра.

Така разяснява математикът Николай Витанов пандемичната обстановка все още.

" Моята логичност е математическа. Аз не се греша на медицинските експерти в щаба. Две седмици ни разделят от пика на епидемията ", безапелационен е той.

" По-скоро поради новия вариант се случва този взрив, освен у нас, а и в света. Връщането на учениците в учебно заведение е фактор, само че не главен ", разясни математикът.

" Има една граница от 1500 случая дневно, която не трябва да се трансферира. Около тази граница би трябвало да стартират да се вземат ограничения, с цел да не станат неприятни нещата. Какви ограничения ще се вземат зависи от медицинските началници в щаба ".

" Хубавото време ще повлияе на заболеваемостта, само че след към десетина дни. Може би края на февруари ще има ново затваряне ", счита Витанов.

" Последният напор към този момент е настанал. Това, което ще се случи през февруари, март - ще е последното. После към този момент всеобщата имунизация ще окаже въздействие и ще се завърши. ", обясни той, представен от Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР