Представеният наскоро смартфон вече се предлага в търговската мрежа и

...
Представеният наскоро смартфон вече се предлага в търговската мрежа и
Коментари Харесай

Vivacom предлага новия смартфон Samsung Galaxy A03s

Представеният неотдавна смарт телефон към този момент се предлага в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на Vivacom.

Моделът се отличава с компактните си размери (164.2 x 75.9 x 9.1 мм.), ергономичен дизайн и типичен цветове: черно, бяло и синьо. Разполага с ослепителен 6.5-инчов Infinity-V екран, с резолюция 720 х 1600 пиксела. Телефонът тежи едвам 196 грама. Той е оборудван с тройна задна камера, с 13-мегапикселов главен датчик за страхотни фотоси, както и с два 2-мегапикселови датчика - за макро фотоси и за дълбочина за феновете на детайлите във фотографията. Предната камера е 5-мегапикселова, което разрешава снимането на качествени селфита и провеждането на видеоразговори.

Новият смарт телефон на Samsung работи с процесор MTK 6765. Налична е алтернатива за 3 GB оперативна памет и 32GB вътрешна памет. Тя може да се усили до 1TB посредством закупуване на microSD карта. Батерията е с потенциал от 5000 милиамперчаса за продължителна работа с устройството. Моделът работи с най-новата операционна система Android 11.

Комуникационните му функционалности включват поддръжка на мобилни стандарти от второ, трето и четвърто потомство, Wi-Fi и Bluetooth 5.0 модули. Сред останалите екстри, отличаващи модела, са непряк скенер за пръстови отпечатъци, Dolby Atmos, с цел да се потопите в първокласен тон, мрачен режим за по-удобно гледане през нощта, както и слот за две SIM карти.

Samsung Galaxy A03s се предлага на цена от 8,98 лева на месец с проект Unlimited 50.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР