Предсрочните парламентарни избори са неизбежни при тази нестабилност в управлението

...
Предсрочните парламентарни избори са неизбежни при тази нестабилност в управлението
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Няма как, ще ходим на предсрочни избори. Самосвалят се

" Предсрочните парламентарни избори са неизбежни при тази неустойчивост в ръководството на ГЕРБ ", сподели депутатът от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Гьоков пред бТВ.

Според него ръководещите се самосвалят от власт с дейностите, които подхващат в спешни обстановки. Народният представител разяснява:

" Колкото по-скоро се случат предварителните избори, толкоз по-добре за България ".

Той напомни, че майките на деца с увреждания не престават да стоят пред Народното събрание и проблемите им не са решени.

" Как взехме решение проблемите на хората, пострадали от банкрута на ЗД " Олимпик? ", попита депутатът.

Георги Гьоков напомни, че Българска социалистическа партия предложи страната да изплати компенсацията, с което да поеме виновността си и след това да потърси правата си пред кипърското законодателство, само че ръководещото болшинство не е приело предлагането.

" Точно по тази причина ние от Българска социалистическа партия сме непрекъснато измежду хората, във всеки ден от седмицата, във всеки миг, когато не сме в Народно събрание. Търсим разговор с хората и хрумвания за бъдещето развиване на страната ни, с които да бъде допълнен планът " Визия за България ". Ако ние като народни представители не потърсим решение на проблемите на хората, те ще го потърсят по различен метод ", заключи Георги Гьоков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР