Предсрочни парламентарни избори в Италия днес. днес започна в 7

...
Предсрочни парламентарни избори в Италия днес. днес започна в 7
Коментари Харесай

Италия гласува днес


Предсрочни парламентарни избори в Италия през днешния ден.

през днешния ден стартира в 7 часа сутринта. Въпреки неприятното време и преваляванията в цялата страна, в изборните секции регистрират добра интензивност.

Резултатите от социологическите изследвания демонстрират, че дясна коалиция сред националистическата партия " Италиански братя ", партията " Лига " и " Форза Италия " на Берлускони е на път към безапелационна победа.

Лидерът на “Италиански братя ”, 45-годишната Джорджа Мелони би била евентуалният избор за първата жена министър-председател на страната.

Тя даде обещание да върне Италия " като онази велика нация, динамична и новаторска, уважавана в целия свят, която мощно способства за европейската цивилизация. "

“Надявам се на добър излаз за Италия, тъй като живеем в сложни времена и в случай че хората гласоподават с мъдрост. Няма значение дали ще завоюва десницата, или левицата – значимото е да се вземат съответни дейности за страната ”, сподели Салваторе Риналди, гражданин на Рим.

“Да се надяваме, че който и да завоюва, ще може да върне Италия на върха – това е, на което се надявам. Но не мисля, че ще се случи, тъй като има толкоз доста партии, които постоянно си вършат някакви схеми ”, добави Лучия, гражданин на Рим.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР