Предсказване на съдбата Ако искате да узнаете какво ви готви

...
Предсказване на съдбата Ако искате да узнаете какво ви готви
Коментари Харесай

Предсказване на съдбата с 10 интересни гадания с вода

Предсказване на ориста

Ако желаете да узнаете какво ви готви ориста, изберете едно от гаданията от листата!

Гадание с котка
Ясно е, че за това врачуване ще ви би трябвало котка или котарак. Пуснете животното през прага (не е наложително апартамент, можете просто да е стая) и го повикайте назад. Ако котката прекрачи прага с левия си крайник – желанието ви ще се сбъдне тази година, в случай че е с десния – не. Какво значи, в случай че тя седне и стартира да се ближе – помислете сами.

Гадание по сенки
Много е просто, само че най-добре се прави на добре проветрено място. Вземете дребен лист хартия, сложете го в незапалим съд и го запалете. Като оставите хартията да изгори, запалете свещ до нея и деликатно разгледайте сянката, хвърлена от пепелта. Разглеждайки детайлностите за сянката, можете да разберете какво ви чака през идната година.

Гадание със стъклени чаши
Вземете шест или повече чаши съгласно броя на гостите. Ако сте сами, можете да вземете по-малко. Смисълът на гаданието, несъмнено, не е в самите чаши, а в това, което е вътре. Течността в чашите би трябвало да е транспарантна, тъй че да не можете да определите с взор какво има вътре. В взаимозависимост от това какъв усет ви се падне, такава година ви чака. Добавете захар в една чаша – в случай че ви се падне, тогава идната година ще бъде сладка. Сол – ще плачете доста, водка – тази година ще има доста празници, елементарна вода – годината ще бъде елементарна, същата като предходната. Чаша със брачен пръстен в долната част значи бърз брак, а монета значи триумф в кариерата и доста пари.

Гадание с бунар
За него ще ви е нужен бунар. Можете да си го извършите сами – от кибритени или клечки за зъби. Покрийте кладенеца с дребен похлупак и със алегорично придвижване го заключете с ключ. Престорете се, че поставяте ключа под възглавницата. Легнете си и кажете: „ Женихът да пристигна при кладенеца да пие вода, ключът е при мен.

Гадание по книга
За това врачуване нормално се употребява Библията или стихове на Шекспир, само че можете да вземете всяка книга, която е значима за вас. Вземете книгата и задайте въпрос по-късно посочете случайна страница и ред, като посочите също от горната страна или изпод. Между другото, в случай че желаете да получите обстоен отговор, посочете освен един ред, а абзац от 2-3 реда. След това отворете книгата на посочените координати. Не бива да отваряте книгата на инцидентен принцип – книгите се вършат по подобен метод, че те постоянно се отварят на едни и същи страници.

Гадание с късметчета
Подходящо е за огромни компании. Принципът е същият като гаданието с чашите, само че този път няма потребност да пиете нищо: съберете предмети, които ще символизират житейски събития. Например, брачен пръстен обичайно значи брак, количка значи раждане на дете, монета значи благосъстояние. Можете да вземете всевъзможни неща и да им придадете значение. По-добре е да поставите дребни неща в пликове или торбички, тъй че тегленето да е почтено. След това, поставяте всички обекти в един съд и на собствен ред изтеглете своя шанс.

Гадание със сняг
В нощта на 18 против 19 януари, без да гледате, загребете сняг с ръка и оформете топка от него. Сложете топката в дълбока купа я оставете до сутринта. На сутринта погледнете стопената вода. Ако водата е чиста, годината ще бъде сполучлива. Малки петънца – дребни трудности. Ако има огромни части – неприятен знак.

Гадание с восък
Ще ви би трябвало восъчна свещ. Отрежете половината от свещта и я разтопете на водна баня. Изсипете течния восък в чаша със студена вода. Той незабавно ще се втвърди. Извадете получената фигура и се пробвайте да разберете какво тъкмо ви споделя ориста. Ако сте взели парафинови свещи, използвайте по-голям съд – да вземем за пример леген.

Гадание с халка
Сложете ваш косъм в чаша с вода, поставете и сватбения си пръстен. Ако не сте женени, можете да вземете всеки различен. Сложете чашата върху чинийка с пепел. Запалете свещ и като я държите в ръката си, кажете: „ Ще те попитам, сянка моя, каква е ориста ми. Това, което желая да знам, ще се покаже в пръстена. Амин. ” След това пуснете горящия завършек на свещта във водата, като я изгасите. Разбъркайте водата с игла за плетене или нова игла и погледнете през пръстена в чашата. Не казвайте на никого какво сте видели там.

Подслушване
Застанете под прозореца на съседите си и чуйте какво става. Ако се карат, очаквайте, че тази година ще е сложна за вас, в случай че се забавляват, тогава всичко ще е наред, само че в случай че е безшумно, ще имате спокойна и скучна година. Някои девойки вършат това: когато всички си легнат, сядат до прозореца и гадаят: „ Любими, покажи се на прозореца “. Каквите звуци чуете незабавно по-късно – подобен брак и чакайте.

Вижте още: Домашен крем за лице, който изглажда бръчките

Огледало
Вземете малко огледало, поръсете вода върху него и излезте на открито с него в среднощ. След няколко минути, когато водата замръзне и се образуват шарки на повърхността на огледалото, започнете гаданието. Ако има доста кръгове на огледалото, ще живеете в обилие една година. Клони – тази година ви чака доста работа. Квадратите символизират компликациите, а триъгълниците ще донесат огромен триумф и шанс във всяко дело.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР