Председателят на временната комисия за проверка на факти и обстоятелства,

...
Председателят на временната комисия за проверка на факти и обстоятелства,
Коментари Харесай

Никола Минчев е изпратил на членовете на комисията за Нотариуса доклада, получен от Атанас Атанасов

Председателят на краткотрайната комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов и народен представител от „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ Никола Минчев заяви пред публицисти в Народното събрание, че през днешния ден е изпратил на всички членове на краткотрайната комисия отчета, който Атанас Атанасов е получил.

Попитан какво има в отчета, Минчев изясни, че се разказва по какъв начин действа тъкмо групата за деяние към Мартин Божанов - Нотариуса, има и лист с няколко имена на хора, които са посещавали клуба. Моето предпочитание е тези имена да ги получим по институционален ред и в границите на работата на комисията да изскочат тези имена, добави депутатът, представен от Българска телеграфна агенция.

Вчера се организира първото съвещание на краткотрайната комисия и тогава Минчев осведоми, че националният представител Атанас Атанасов е показал отчет до комисията, в който се съдържа лист с магистрати, членове на частен клуб, свързван с Мартин Божанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР