Председателят на Управителния съвет /УС/ на Агенцията "Пътна инфраструктура" инж.

...
Председателят на Управителния съвет /УС/ на Агенцията "Пътна инфраструктура" инж.
Коментари Харесай

Инж. Дончо Атанасов ще е отговорник в АПИ по сигнала на БСП

Председателят на Управителния съвет /УС/ на Агенцията "Пътна инфраструктура " инж. Светослав Глосов разпореди със заповед на инж. Дончо Атанасов да предприеме всички нужни дейности, свързани с импортираното от депутати от Българска социалистическа партия искане за осъществяване на полеви изпитвания на настилката на сектори от републиканските пътища.

На инж. Атанасов е предоставена цялостната организация и съгласуваност на работата по сигнала, заяви пресцентърът на Агенцията "Пътна инфраструктура " /АПИ/.

Инж. Атанасов е избран за отговорник, защото с изключение на член на УС на АПИ с сектор поддържане на републиканската пътна мрежа, той е и дълготраен чиновник на пътната администрация. На разнообразни позиции през годините е взел участие в построяването и поддържането на републиканските пътища. В интервала 2008-2009 година инж. Атанасов е шеф на дирекцията "Оперативен надзор и ръководство на риска ", от ноември 2013 година е член на УС на АПИ, а от декември 2016 година до 26 юни 2018 година е ръководител на УС на АПИ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР