Председателят на Управителния съвет на Стандарт (Шивачево) Динко Николов заяви,

...
Председателят на Управителния съвет на Стандарт (Шивачево) Динко Николов заяви,
Коментари Харесай

Стандарт не развива дейност от 2016/2017 насам

Председателят на Управителния съвет на Стандарт (Шивачево) Динко Николов съобщи, че клубът не развива никаква активност от няколко години насам.

" Клубът е основан от мен през 2001 година. До 2016 година развивахме активност. Имах поддръжка от локалната власт до един миг. След това нещата се трансформираха и лека-полека нещата започнаха да си отпътуват и прекратих заниманията си с клуба. През септември 2020 година желаех да закрия клуба. Местната власт в Шивачево ме помоли да не го върша и те да поемат ръководството. Аз се съгласих, като желаех само да не съществува моето име в нито един формален документ. Именно поради това, което се случи - да не се злоупотребява и спекулира с моето име.

Доверих се на хората, че ще си изберат нов Управителен съвет на Общото заседание на 5-и февруари. Аз не желаех повече да бъда нито ръководител на Управителния съвет, нито да имам общо с клуба. Последно клубът е развивал активност 2016/2017 година.

Този шампионат, за който става дума, че сме взели присъединяване през септември 2021 година, в действителност не е шампионат. Това е мач на едни деца от 5 клас, които са със зелен екип. Всеки един клуб при регистрацията си показва цвят на екипа. Нашият не е зелен, това няма нищо общо с клуба. В града безусловно на всички им е ясно, че не се организира никакъв подготвителен развой към този миг.

Участвали сме в доста шампионати, имаме мачове и с ЦСКА, и с Левски. Клубът постоянно е носил с горделивост емблемата на Стандарт. Този екип, с който децата са играли на въпросното " мачле ", нямат нищо общо с нашия клуб. Така не се развива детско-юношески футбол.

Не заемам ничия страна в спора. Ясно ми е, че има напрежение. Принципен човек съм. Затова взех решение да не замлъквам. С Бербатов изрично декларирам, че не съм се виждал. Аз знам, че има сигнал. Сигналът не е до мен, той е до Министерството на спорта. ММС образува комисия, която да ревизира случая. С мен се свърза основен контрольор от ММС.

Тази комисия ме е търсила в Шивачево, а аз даже не знам, че към момента съм ръководител на Управителния съвет на клуба. Когато ме потърсиха, аз им споделих, че най-вероятно имат неточност, защото не се занимавам с клуба. Когато видях писмото от ММС за въпросната инспекция, бях доста обиден. Постъпих правилно и се обадих на кметицата на Шивачево и на Областния съвет в Сливен и ги попитах по какъв начин този пратеник, без да знам че съм ръководител на УС, е излъчен ", сподели Николов пред " Спортал ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР