Ограничението на скоростта в населено място е до 50 км/ч

...
Ограничението на скоростта в населено място е до 50 км/ч
Коментари Харесай

Шоп лети със 130 км/ч по оживен булевард във Варна, грози го затвор

Ограничението на скоростта в обитаемо място е до 50 км/ч

Мъж се похвали в обществените мрежи по какъв начин ръководи първокласната си спортна кола с близо 130 км/ч във Варна. На видеото се вижда по какъв начин водачът, чиято идентичност към момента не е ясна, форсира мощния автомобил по улицата. Собственикът на колата е с адрес в София.

Бул. „ Приморски ”, където е сниман клипът, е доста многолюден и по него минават доста пешеходци. Ограничението на скоростта в обитаемо място е до 50 км/ч. За сходни случаи обаче, в които се следи пренебрежение към обществото, законът е планувал отнемане от независимост до 3 година и възбрана да се упражняват избрани специалности, посочи началникът на група „ Пътен надзор ” към МВР-Варна ст. контрольор Димитър Димитров.

„ В хода на инспекцията ще се откри дали камерите са го снимани и при съществуване на такива, ще се изискат записите “, добави той.

„ С превишената скорост този човек е основал заплаха за останалите участници в придвижването, както и е за хората около него “, сподели още шефът на „ Пътен надзор “ към МВР-Варна. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР