Председателят на турския парламент заяви, че по време на разговорите

...
Председателят на турския парламент заяви, че по време на разговорите
Коментари Харесай

Турция и Русия задълбочават междупарламентарните връзки frognews.bg

Председателят на турския парламент съобщи, че по време на диалозите с Володин са били разисквани необятен кръг от въпроси, свързани с по-нататъшното развиване на междупарламентарните връзки. " Отношенията сред Турция и Русия са на доста високо равнище както във връзка с междуправителствените връзки, по този начин и в региона на стопанската система и търговията ", съобщи Шентоп.

 

Председателят на турския парламент обърна внимание на провокациите на времето. " Днес живеем в многополюсен свят. В този интервал взаимоотношението ще бъде от изгода както за района, по този начин и за света като цяло. Разбира се, доста е значимо тези връзки да се развиват на основата на взаимно доверие и откровеност. Благодарение на тези правила в сложни моменти могат да бъдат реализирани компромисни решения. Истанбулското съглашение за доставка на зърно е съответен образец за такова съдействие, което е значимо за целия свят ", съобщи Шентоп.

 

На собствен ред ръководителят на Държавната дума на Русия Володин означи, че диалозите в Турция са протекли в извънредно топла и другарска атмосфера.

Според него пандемията от ковид е имала негативно влияние както върху здравето на популацията, по този начин и върху стопанската система.

 

Председателят на Руската дума акцентира смисъла на срещите " лице в лице " и обърна внимание на израза в Русия " без разговор няма доверие, а без доверие няма развиване ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР