Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов гостува в токшоуто на

...
Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов гостува в токшоуто на
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Лъжите на Армията лъсват - обещаха им титла, купа, стадион, а три години нищо

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов гостува в токшоуто на Sportal.bg " От дузпа в тъч ", където дава отговор и на зрителски въпроси. Според шефа на " алените " обединяването сред ЦСКА 1948 и ЦСКА-София на равнище клубове е невероятно, само че фенско обединение - да.

" Надявам се един ден да се върнем на стадион " Българска войска ". Не единствено в документа на лицензионната комисия от 2016 година написа, че това на " Армията " е преместеният от Ловеч Литекс. Пише го и в други документи.

Целта пред нашия тим е да играе атрактивен футбол, да радва зрителското око и да стигне през още тази година до Първа лига. Не желая да приказвам още за възможен мач с ЦСКА-София. Разбира се, като професионални клубове, ще би трябвало да влезем в контакт преди едни такива мачове, въпреки че ми е мъчно да дефинира с кого от този клуб би трябвало да споделям, мъчно ми е да дефинира кой шеф там какъв е.

На нашите мачове почитателите са толкоз, колкото на най-малко половината от мачовете в Първа лига. Разбира се, това не е добре за българския футбол. Работим, с цел да създадем добър артикул, футболът е за почитателите. Най-посетеният ни мач беше с Хебър в Трета лига. Нека и ние изиграем няколко мача с Левски, с Лудогорец, пък да забележим дали няма да дойдат повече почитатели при нас. Сигурен съм, че в случай че се срещнем с Левски в мач за купата, ще дойдат последователи в Сектор " Г ". Защо да не дойдат!

Както виждате, на " Армията " вървят доста по-малко хора, в сравнение с гостуванията на ЦСКА-София. Смятам, че ще има цесекари и на нашите гостувания, в случай че влезем в Първа лига.

Тези, които повярваха на думите след умишления банкрут на ЦСКА през 2016 година, към този момент виждат какво се случва, лъжите лъсват. Обещаха им трофеи, дадоха обещание им купи, дадоха обещание им нов рейс, дадоха обещание им ремонт на стадиона. Нищо не се случва! На Панчарево се направиха някои усъвършенствания, само че от различен човек. Повечето хора схващат какво се случва. Нали трябваше да има купа, купа, нов стадион?! Нали това беше пътят, с цел да не отиде ЦСКА да играе по селските групи и по ливадите, където отидохме да играем ние?! А има ли купа, какво се направи на стадиона.

Срещу нас се води тригодишна офанзива посредством платени хора, които непрестанно бълват против клуба. За този интервал бяхме удряни под всякаква форма. Ето един образец - имаше хотели, които под напън ни отхвърлиха да сме им клиенти по време на лагерите или пътуванията в провинцията. Това обикновено ли е?

Дали Кирил Домусчиев, Васил Божков и Антон Божков седят зад нашия клуб? Не, изрично. Домусчиев си има тим, които е неизменим първенец в последните седем години. Никога не съм се срещал нито с Домусчиев, нито с Васил Божков, нито с Антон Божков. Не съм ги виждал и на наши мачове. Издържаме се от спонсорски контракти, от дарения от наши заможни почитатели. Всеки, който идва на нашите мачове, знае тези наши почитатели кои са и може да ги види. Те идват даже на мачовете на юношеските обединения. Да не забравяме и че още от " А " регионална група продаваме най-скъпите билети в българския футбол ", съобщи Гьонов в " От дузпа в тъч ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР